De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Beautiful Widgets 3.3: nieuwe widgets en live wallpaper

Redactie
28 januari 2011, 15:38
1 min leestijd
Beautiful Widgets 3.3: nieuwe widgets en live wallpaper

De nieuwste versie van Beautiful Widgets is in de Android Market verschenen. De nieuwste applicatie bevat een heleboel nieuwe mogelijkheden, zoals een bijzondere live wallpaper, superklokken en nieuwe notificatie-icoontjes. Daarnaast kunnen gebruikers er vanaf nu voor kiezen om de status van de accu weer te geven in plaats van het actuele weer. Interessante toevoegingen die deze populaire applicatie nog gewilder maakt.

De nieuwe live wallpaper ziet er fantastisch uit. Je ziet grassprieten (groen of geel) of tarwe zachtjes bewegen door de wind. Tevens is de zon of de maan zichtbaar. Wat ik zelf vrij bijzonder vind is dat de zon (of maan) rekening houdt met de tijd. Stel, het is 12:00 uur ‘s middags, dan staat de zon helemaal bovenin beeld. Rond 17:00 uur gaat de zon langzaam onder en komt de maan op. Ook zweven er wolkjes langs, die je met één tik kunt laten verdwijnen.

Lees verder na de advertentie.

Ontwikkelaar LevelUp Studio voegt voor het eerst superklokken toe aan Beautiful Widgets. Dit zijn klokken op hoge resolutie, die op te blazen zijn op high-end telefoons en tablets, zonder dat deze klokken korrelig worden.

Beautiful Widgets 3.3 kost 1,49 euro in de Market. Heb je Beautiful Widgets al eens gedownload? Dan hoef je de applicatie alleen maar te upgraden.

Via: Androinica

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu