Beautiful Widgets voegt Web Skin Market en multi-weervoorspellingen toe

Redactie
15 maart 2012, 13:35
1 min leestijd
Beautiful Widgets voegt Web Skin Market en multi-weervoorspellingen toe
Beautiful Widgets voegt Web Skin Market en multi-weervoorspellingen toe

De populaire app Beautiful Widgets heeft enkele veelgevraagde features toegevoegd. In versie 4.0.1 is de Web Skin Market toegevoegd waar je honderden nieuwe skins kunt downloaden voor je widgets. Deze zijn ook aan te passen met de Skin Mixer. Zo kan je de widgets nog beter aanpassen aan je eigen voorkeur. Een andere toevoeging is meerdere weervoorspellingen in de weerwidget. Nu kan je gemakkelijker tussen verschillende plaatsen wisselen. Handig als je op vakantie bent en je even vlug wilt checken wat de temperatuur thuis is.

Als je je telefoon graag wilt aanpassen dan is Beautiful Widgets een van de betere apps om dit te doen. Zo krijg je onder meer de beschikking over widgets als klok, weer, batterij, datum en diverse knoppen. Zo kan je bijvoorbeeld Wi-Fi met één druk aan of uit zetten of de telefoon snel in vliegtuigmodus zetten.

Lees verder na de advertentie.

Beautiful Widgets is voor 99 eurocent te downloaden in Google Play. De app is tijdelijk met vijftig procent afgeprijsd. Hoewel de app ook op oudere Android-versies werkt (Android 1.6) kan sommige functionaliteit dan wel ontbreken.

Downloaden via Google Play: Beautiful Widgets (€0,99, tijdelijk afgeprijsd)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu