De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Beetle Jump: bètaversie in de Android Market

Redactie
24 november 2010, 19:57
1 min leestijd
Beetle Jump: bètaversie in de Android Market
beetle-jump

De betaversie van Beetle Jump, een avontuurlijk platformspelletje met kevers, is in de Android Market verschenen. Het is de bedoeling dat jouw kever op tijd van klavertje naar klavertje springt en niet naar beneden valt. Hoe verder je komt, hoe kleiner de klavertjes worden. Lukt het je om zo ver mogelijk te komen?

De scores worden globaal bijgehouden, dus het is mogelijk om de strijd aan te gaan met andere Android-gebruikers uit de VS, Japan of een willekeurig ander land.

Lees verder na de advertentie.

Het leukste aspect aan het spelletje is de timing. Klik je een fractie van een seconde te vroeg of te laat? Dan kan je dat een leven kosten. Daarnaast is het aardig dat er tientallen kevers (waaronder een lieveheersbeestje) beschikbaar zijn om mee te spelen.

Let op: Beetle Jump is nog in bèta, dus het kan zijn dat de applicatie nog niet naar behoren werkt. Indien je een bug tegenkomt, zorg dan dat je de ontwikkelaar van het spel op de hoogte stelt van het probleem.

Beetle Jump is gratis en neemt ruim 4 MB ruimte in beslag. Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu