Bekijk je favoriete RTL-programma’s met RTL XL

Bekijk je favoriete RTL-programma's met RTL XLMet RTL XL kan je je favoriete programma’s van RTL terugkijken. Zo kun je bijvoorbeeld Voetbal International bekijken of die aflevering van All You Need Is Love die je hebt gemist. Bijna alle Nederlandse producties van RTL zijn te benaderen via RTL XL. Ook is er extra content te bekijken die niet op televisie wordt uitgezonden zoals de GTST-shorties met vooruitblikken wat er in de populaire soap allemaal staat te gebeuren.

Het wisselen tussen diverse programma’s doe je aan de hand van een carrousel. Hierbij veeg je naar links of naar rechts of een programma te selecteren. Als je iets gevonden hebt wat je wilt zien druk je op de afbeelding. Vervolgens krijg je een menu met de laatste uitzendingen, waarbij je bij de meeste afleveringen ook losse fragmenten kunt terugkijken. Iets wat veel zoekwerk bespaart. De kwaliteit van de video’s is hoog, net zoals de website van RTL Gemist.

Om RTL XL te gebruiken heb je minimaal Android 2.1 nodig. De app is gratis te downloaden in de Android Market en is ook geoptimaliseerd voor tablets. Jammer genoeg is het nog niet mogelijk om live-televisie te bekijken.

Downloaden via Android Market: RTL XL (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.