Bel personen via hun initialen met iniDial

Redactie
18 oktober 2011, 18:15
1 min leestijd
Bel personen via hun initialen met iniDial
Bel personen via hun initialen met iniDial
iniDial nummers selecteren

Het bellen van een van je contactpersonen is soms best omslachtig. Zo moet de telefoonapp eerste worden opgestart en moet je daarna meestal in een lange lijst gaan scrollen voordat je gevonden hebt wie je wilt gaan bellen. Mensen die je vaker belt kun je ook in je favorieten zetten, maar daar gaat ook wat werk in zitten. Met iniDial kun je dit zoeken naar contactpersonen een stuk vergemakkelijken. Je opent de app en geeft de initialen in van diegene die je wilt bellen. Bijzonder eenvoudig, maar zeer effectief.

Als je de app voor het eerst opent leest iniDial eerst je bestaande telefoonboek in. Dit is maar eenmalig, en vervolgens kan je gaan zoeken naar contactpersonen. Wil je bijvoorbeeld Jan Jansen gaan bellen dan kun je JJ indrukken. Vervolgens worden alle personen met die initialen weergegeven. Je kunt dan Jan Jansen selecteren en dan zie je al zijn nummers staan. Dan kies je welk nummer je wilt hebben. Je kunt ook instellen dat een persoon automatisch gebeld wordt als er maar één nummer beschikbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Het fijne aan iniDial is dat de app snel is en enkel slimme handigheidjes heeft. Zo wordt een intelligent toetsenbord gebruikt waarbij alleen geldige volgende letters gekozen kunnen worden. Daarnaast kan je ook de volgorde van de naam instellen zoals voornaam, achternaam of achternaam, voornaam. Misschien nog wel het beste is dat de app helemaal gratis is en niet van reclame is voorzien. Om iniDial te gebruiken heb je minimaal Android 2.0 nodig. De applicatie is beschikbaar is het Nederlands, Frans en Engels.

Downloaden via Android Market: iniDial (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu