Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Belgacom TV Overal: Belgische tv kijken op je Android-toestel

Redactie
1 juli 2011, 14:26
2 min leestijd
Belgacom TV Overal: Belgische tv kijken op je Android-toestel
tv overal logo
belgacom tv overal android

Belgacom gaat een Belgische tv-dienst voor Android-telefoons uitrollen. De dienst heet TV overal en is geschikt voor Android en iOS. Klanten kunnen nu al de app downloaden en naar één van de 14 zenders kijken. Normaal biedt Belgacom 180 zenders aan. De Belgacom-klanten kunnen thuis televisiekijken op hun Android-smartphone of -tablet via een draadloze netwerk. Als ze onderweg zijn, kunnen ze de tv-programma’s ook via 3G kijken, maar alleen als ze op Belgisch grondgebied zijn. Over een paar weken wordt het bovendien mogelijk om overal waar een internetverbinding is tv te kijken via een vaste of draagbare pc. De Android-applicatie voor TV Overal is per direct beschikbaar. Apple-gebruikers moeten nog wachten tot Apple de applicatie goedkeurt. Tot oktober is het tv-kijken gratis, daarna zal ervoor betaald moeten worden.

De 14 tv-zenders die worden ondersteund zijn aanvankelijk: één, Canvas/Ketnet, Acht, Nick Jr, Belgacom Zoom, RTL TVI, Club RTL, Plug, Trace, Canal J, MCM, Tiji, AB3 en AB4. Dit aanbod zal gaandeweg verder groeien. Er zijn ook voetbalwedstrijden te zien uit de Belgische Jupiler League, via de dienst MultiLive. Je kunt daarbij tijdens het kijken naadloos wisselen tussen de wedstrijden. Er zijn bovendien elke week Europese topwedstrijden te zien, zoals Valencia- AS Roma op 12 augustus en Real Madrid – Galatasaray op 24 augustus. Als exclusieve content zijn er aanstaande zaterdag: concerten van Orzak Henry (19:45 uur), het Belgische duo Arsenal (20:45 uur) en Selah Sue (22:15 uur). Tevens is er een rechtstreekse uitzending van het concert van Coldplay (23:15 uur) in Werchter. Op aanvraag zijn 34 films beschikbaar, waarvan de catalogus ook zal groeien. Genoeg te kijken dus.

Lees verder na de advertentie.

tv overal android

De hele zomer kunnen de Belgische Belgacom-klanten gratis testen, waarbij zelfs de speelfilms gratis te bekijken zijn. In oktober is de commerciële start. Proximus-klanten met een Internet On GSM- of Mobile Internet-optie kunnen één uur per maand gratis tv-kijken op het 3G-netwerk. Voor de andere klanten hangt dit af van het bij hun abonnement inbegrepen datavolume.

Meer info: Skynetblogs
Downloaden uit de Android Market: Belgacom TV Overal

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu