De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Bellen met Sinterklaas: leuke app voor de kleintjes

Redactie
1 december 2015, 13:27
1 min leestijd
Bellen met Sinterklaas: leuke app voor de kleintjes

In aanloop naar Sinterklaas worden we overspoeld met apps om in de stemming  te komen of te helpen met het schrijven van een Sinterklaas-gedicht. Maar wist je ook dat je kunt bellen met de Goedheiligman?

Lees verder na de advertentie.

In gesprek met de Goedheiligman

Bellen met Sinterklaas maakt het mogelijk, al is de gratis Android-app puur voor entertainment bedoeld. Na het openen van de app kun je de Goedheiligman zelf bellen of de Sint laten bellen. In het eerste geval heb je de mogelijkheid om zijn voicemail in te spreken met bijvoorbeeld je verlanglijstje voor pakjesavond. Kies je voor optie twee dan zal Sinterklaas na een paar seconden of minuten ‘opbellen’ om te controleren of je dit jaar wel echt lief bent geweest.

Je merkt het al: Bellen met Sinterklaas is vooral leuk voor de kleintjes. Geinig aan de tweede optie is dat je de leeftijd en het geslacht van je kind kunt invoeren, waarvan het houdt (denk aan vliegtuigen, auto’s of patat) en wat de reden van het telefoontje is. Ook kun je instellen dat de Sint pas na een paar minuten belt. Het scherm gaat dan op zwart en na een tijdje gaat de telefoon over, mits het geluid aanstaat en het toestel niet is  vergrendeld.

Bellen met Sinterklaas downloaden

Bellen met Sinterklaas is gratis beschikbaar in Google Play, vereist Android 2.3.3+ en tenminste 24MB aan vrije opslagruimte. Helaas bevat de app elke keer als je deze start reclames, al kun je die verbergen door je toestel in vliegtuigmodus te zetten.

Download Bellen met Sinterklaas in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu