Bereid je voor op een alien invasie met AR Invaders

Redactie
26 augustus 2011, 19:25
1 min leestijd
Bereid je voor op een alien invasie met AR Invaders

Mochten we ooit bezocht worden door kwaadaardige buitenaardse wezens dan kun je maar beter voorbereid zijn. Dit lijkt de gedachte achter de game AR Invaders waarvan de makers geïnspireerd lijken te zijn door films als Independence Day. In AR Invaders wordt gebruik gemaakt van augmented reality om je te trainen voor een toekomstige invasie van vliegende schotels.

Om AR Invaders te spelen richt je de telefoon op je omgeving en dan zie je vanzelf vliegende schotels verschijnen die je moet neerhalen. Het spel heeft een 360 graden gameplay zodat je helemaal rond kunt gaan en een 180 graden gameplay als je liever blijft zitten. In totaal zijn er negen verschillende soorten missies van verschillende moeilijkheid. Ook is er een multiplayer-optie zodat je ook met je vrienden kunt spelen.

Lees verder na de advertentie.

De game was al een tijdje beschikbaar op de iPhone, maar is nu dan ook voor Android uitgekomen. Om het spel te spelen heb je wel minimaal Android 2.2 nodig, dus je moet wel redelijk bij de tijd zijn om de aliens te kunnen verslaan. AR Invaders is voor 69 eurocent te downloaden in de Android Market.

Downloaden via Android Market: AR Invaders (€0,69)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu