De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Bespaar op dagelijkse boodschappen met Supermarkt+ Android-app

Wouter Nijsen
19 mei 2011, 11:06
1 min leestijd
Bespaar op dagelijkse boodschappen met Supermarkt+ Android-app
Supermarkt+_Android_icon

Wanneer je op de hoogte wilt blijven van de wekelijkse aanbiedingen van de verschillende Nederlandse supermarkten kun je bij een aantal websites terecht die netjes alle koopjes vermelden. Handiger is het natuurlijk om hiervoor je Android-telefoon te gebruiken zodat je deze informatie altijd en overal tot je beschikking hebt. De app Aanbieding was al langer in de Android Market te vinden en heeft vandaag gezelschap gekregen van Supermarkt+, een eigen Android-applicatie van de website supermarktaanbieding.com.

In de Supermarkt+ Android-app vind je de wekelijkse aanbiedingen van 26 Nederlandse supermarkten zodat je altijd weet welke producten deze week bij jou favoriete super extra voordelig zijn. Deze supers zijn: Agrimarkt, Albert Heijn, Albert Heijn XL, Attent, Aldi, C1000, Coop, Dagwinkel, Deen, Dekamarkt, Dirk/Bas/Digros, Em-Té, Golff, Hoogvliet, Jan Linders, Jumbo, Lidl, Nettorama, Plus, Poiesz, Sanders, Spar, Super de Boer, Supercoop, Troefmarkt en Vomar. Naast dit overzicht kun je in Supermarkt+ ook op een specifiek product zoeken waarna in een lijstje wordt weergegeven bij welke supermarkten het betreffende product verkrijgbaar is. Uiteraard is dit lijstje gesorteerd op prijs.

Lees verder na de advertentie.

Supermarkt+ geeft je een handig overzicht van de verschillende wekelijkse aanbiedingen en vervangt zo met gemak de stapel papieren folders die wekelijks op de mat liggen. Downloaden kan gratis in de Android Market. Als alternatief kun je overwegen de Android-app Aanbieding te downloaden die een vergelijkbare functionaliteit aanbiedt, zei het voor slechts een 15-tal supermarkten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu