Bestanden online opslaan met cloud-applicatie Box.net

Redactie
24 september 2010, 15:29
1 min leestijd
Bestanden online opslaan met cloud-applicatie Box.net
box.net

Box.net is een populaire applicatie voor de iPhone, waarmee gebruikers bestanden online kunnen opslaan en bekijken. De cloud-applicatie is al honderdduizenden keren gedownload door iPhone-gebruikers. Nu is Android aan de beurt. De ontwikkelaar van Box.net plaatste de applicatie deze week in de Android Market.

Box.net is een soort online harde schijf. Dit betekent dat je altijd een internetverbinding nodig hebt om de bestanden te zien. Zowel op de desktop als op je Android-telefoon moet je jouw accountgevens invullen om de opgeslagen bestanden te bekijken of op te slaan.

Bij Box.net krijg je 1 GB opslagruimte gratis. Heb je hier niet genoeg aan, dan kun je tegen betaling upgraden naar 10 GB of 15 GB. Een betaald abonnement van vijftien euro per maand biedt nog meer mogelijkheden, zoals automatische synchronisatie met desktopbestanden, statistieken en een uitgebreide zoekfunctie.

Lees verder na de advertentie.

De gratis versie biedt overigens genoeg mogelijkheden voor de gewone gebruiker. Bestanden zijn te delen met vrienden, die de files van commentaar kunnen voorzien. Het is zelfs mogelijk om bestanden via e-mail naar je online opslagruimte te sturen, bijvoorbeeld wanneer je geen toegang hebt tot een webbrowser.

Box.net werkt op alle telefoons met Android 2.0 of hoger. Downloaden kan in de Android Market door de onderstaande barcode te scannen. Liever een apk’tje downloaden? Dat kan ook door hier te klikken.

Via: Talk Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's