De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Deze 3 Android-apps en games mag je niet missen (editie #37 2022)

Michel van 't Klaphek
18 september 2022, 16:22
2 min leestijd
Deze 3 Android-apps en games mag je niet missen (editie #37 2022)

Overleven op een verwoeste aarde en naar de maan gaan. Dit zijn de beste Android-apps en games van de week.

Lees verder na de advertentie.

1. Lost Light

De testversie van Lost Light werd al door miljoenen mensen gespeeld en nu is het schietspel ook officieel verkrijgbaar. De post-apocalyptische game speelt zich af in 2040. De wereld is zo goed als verwoest en overlevenden wonen in ondergrondse bunkers. Ook wordt er hevig gevochten tussen rivaliserende groepen.

Lost Light | Global Launch on September 1st

Aan jou de taak om de gevaarlijke zone heelhuids te verlaten. Dat doe je niet alleen door vijanden een kopje kleiner te maken, maar ook door slim gebruik te maken van de omgeving. Je kunt bijvoorbeeld ook om vijanden heensluipen, in plaats van voor de frontale aanval te kiezen. Lost Light is een fantastische, maar veeleisende game. Niet iedere telefoon kan de grafische kracht van het spel aan.

Lost Light - PVPVE

Netease Games Global

Gratis via Google Play

2. MJ PDF Reader

Er zijn duizenden apps voor het openen van pdf-bestanden, maar toch is nieuwkomer MJ PDF Reader het bespreken waard. Dat komt vooral door het gebruikersgemak. De app is namelijk erg snel, zit minimalistisch (simpel) in elkaar en is, niet geheel onbelangrijk, helemaal gratis.

MJ PDF Reader
MJ PDF Reader
MJ PDF Reader
MJ PDF Reader

Bovendien beschikt MJ PDF Reader over enkele fijne trucjes. Hij onthoudt bijvoorbeeld op welke pagina je was gebleven en de donkere modus is prettig leesbaar in de avond. Ook tof: je kunt de bedieningsknoppen volledig verbergen waardoor het hele scherm in teken staat van het document dat je wil lezen.

MJ PDF Reader

mudlej

Gratis via Google Play

3. Iron Marines Invasion

Iron Marines Invasion is het nieuwe geesteskind van Ironhide Studios, een bekroonde ontwikkelaar die vooral bekend is van de Kingdom Rush-games. In Iron Marines Invasion sta je aan het hoofd van een leger ruimtesoldaten die je door tientallen levels moet loodsen.

Iron Marines Invasion is NOW AVAILABLE!!!!

Ieder level is uniek en heeft een ander terrein, nieuwe vijanden en omstandigheden. Iron Marines Invasion valt het best te omschrijven als een tactische oorlogsgame. Het is belangrijk dat je van tevoren goed nadenkt over je strategie, anders valt je aanval in het niet. De game kost een paar euro, maar is zijn geld ruimschoots waard.

Iron Marines Invasion

Ironhide Games

€ 4,99 via Google Play

Eerdere edities van de beste Android-apps en games:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's