De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Beste Android apps in Play Store van week 44 – 2013

Redactie
3 november 2013, 12:04
3 min leestijd
Beste Android apps in Play Store van week 44 – 2013
Google Play Store aanbiedingen

AndroidPlanet kiest iedere week de nieuwste, meeste interessante en beste Android apps en -games voor je uit en zet ze in een handige lijst. Dus: elke week de beste apps!

Deze week met enkele hele fijne nieuwe apps, waaronder de innovatieve Android-launcher Aviate, de fijne updates voor videostreamingdienst Netflix en rss-lezer Feedly en een paar hele toffe nieuwe games!

Lees verder na de advertentie.

Bekijk ook onze top 100 Android Apps, de beste Nederlandse Android Apps  en het  het archief voor meer  Android apps en games.

1. Goodplayer

goodplayer

GoodPlayer is een zeer uitgebreide videospeler voor Android en speelt (bijna) alles af, van dvd-bestanden tot een normaal avi-bestand. GoodPlayer is voorzien van een rustige en overzichtelijke interface die naast je opslagruimte ook toegang biedt tot UPnP, WebDAV, FTP en streaming media. Daarmee is GoodPlayer van alle markten thuis en kun je op verschillende manieren je video`s bekijken. Door de toevoeging van bijvoorbeeld UPnP en FTP kun je media van een externe bron benaderen en bekijken. Zo heb je de mogelijkheid om video`s van een ftp-server te streamen op de video`s op je pc of laptop via hetzelfde wifi-netwerk naar je Android-toestel te streamen. Een fijn handigheidje. Lees meer over Goodplayer voor Android.

Download: GoodPlayer (gratis)

2. iFruit

ifruit

Liefhebbers van GTA 5 met een Android-toestel konden een geruime tijd niet de officiële Android-app downloaden om te gebruiken tijdens het spelen. Ontwikkelaar Rockstar heeft bekendgemaakt dat de iFruit-app van GTA 5 nu ook voor Android te downloaden is. De iFruit-app laat spelers specifieke onderdelen van het spel bewerken en werkt met de Xbox 360 en PlayStation 3. De naam van de app is afgeleid van één van de merken binnen de game, en je kunt natuurlijk wel raden welk merk dit is. Lees meer over iFruit voor Android.

Download: iFruit (gratis)

3. Google+

Google+

Google heeft aangekondigd dat de Google+ app update een aantal fijne nieuwe features met zich meebrengt. De meest bijzondere toevoeging die de Google+ app update introduceert, is Auto Awesome. Met deze functie, die vooralsnog met een beperkt aantal Android 4.3-apparaten werkt, kun je foto`s in Google+ bewerken en je eigen GIFs maken. Daarnaast is Google+ Photos geüpdatet, is er een nieuw menu om content te delen, kunnen berichten naar een andere taal worden vertaald en is de locatiewidget vernieuwd.

Download: Google+ (gratis)

4. Twitter

twitter

De meest recente Twitter update brengt een vernieuwde, mooiere en meer uitgebreide timeline met grote foto`s en previews van Vine-video`s. Dat maakt het sociale netwerk van 140 tekens bekend. De nieuwe Twitter-app voor Android krijgt versienummer 5.0 en beschikt over een reeks aan funties die al geruime tijd in de bètaversie aanwezig was. Na weken van testen, zijn deze opties nu voor iedereen beschikbaar en gratis te downloaden in Google Play. Lees meer over de Twitter update.

Download: Twitter (gratis)

5. Facebook Messenger

Facebook Messenger update

Facebook is gestart met de uitrol van een Facebook Messenger update die de chat-app sneller maakt en het design iets aanpast. Daarnaast moet de update ervoor zorgen dat de gebruikerservaring voor mobiele gebruikers wordt verbeterd, zo geeft Facebook aan. De app heeft een platter en strakker design gekregen en geeft profielfoto`s van contactpersonen nu weer als cirkel, in plaats van als vierkant. Lees meer over de Facebook Messenger update.

Download: Facebook Messenger (gratis)

6. Blur Overdrive

bluroverdrive

Blur Overdrive, de mobiele versie van de racegame die in 2010 op de pc, Xbox 360 en PS3 verscheen, is sinds kort speelbaar op Android. In het spel, dat nog het meeste wegheeft van Reckless Racing, bezie je de actie van boven en is het de bedoeling je tegenstanders te bestoken met raketten, lasers en mijnen. Blur Overdrive is gratis te downloaden in Google Play. Het spel is 171MB groot en werkt met Android-toestellen die draaien op Android 3.2 of hoger. Check de Blur Overdrive video.

Download: Blur Overdrive (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu