De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

De beste Android apps in Play Store van week 35 – 2013

Redactie
1 september 2013, 12:27
4 min leestijd
De beste Android apps in Play Store van week 35 – 2013
Google Play Store aanbiedingen

AndroidPlanet kiest iedere week de nieuwste, meeste interessante en beste Android apps en -games voor je uit en zet ze in een handige lijst. Dus: elke week de beste apps!

Deze week met heel veel nieuwe apps en games, waaronder de mooie taken-app Temaki, de Holo-app Timetable en de hele fijne nieuwslezer Digg. Ook aandacht voor de Voice of Holland-app!

Lees verder na de advertentie.

Bekijk ook onze top 100 Android Apps, de beste Nederlandse Android Apps  en het  het archief voor meer  Android apps en games.

1. Temaki

temaki

Temaki laat Android-gebruikers heel simpel en gemakkelijk lijstjes opstellen, bewaren en verwijderen. Niets meer, maar ook niets minder. Met een fijn Holo-design dat met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) is geïntroduceerd. “Temaki is een gratis en simpele app die je kunt gebruiken om alles wat je wilt in lijstjes op te slaan:, aldus de ontwikkelaar Jeffrey Martin. Temaki is daarmee vooral een zeer beperkte, maar zeer fijn en rustig vormgegeven app. De komende tijd worden er nieuwe features toegevoegd die door de feedback van gebruikers wordt aangevraagd. Lees meer over en bekijk screenshots van Temaki.

Download: Temaki (gratis)

2. Repix

repix

Repix is geen standaard app om foto`s mee te bewerken. Repix kan veel meer, en maakt bijkans kunstwerken van je foto`s. De Android-app Repix bevat maar liefst 16 verschillende filters, 17 frames en meer dan 30 verschillende penselen om je foto`s mee te bewerken. De app is ondanks deze overdaad simpel om te gebruiken: kies gewoon een van die opties uit en ga ermee aan de slag. Lees meer over Repix.

Download: Repix (gratis)

3. Timetable

timetable

De scholen en universiteiten openen binnenkort weer hun deuren, en daarom komt Timetable als geroepen. De app is het ideale stukje software voor de scholier en student met een drukke studie-agenda. Timetable geeft gebruikers de mogelijkheid om al hun lessen, taken, opdrachten en vakantiedagen in te plannen, en dit over verschillende apparaten te synchroniseren. De app heeft daarnaast een specifiek design voor zowel smartphones als tablets en is gratis voor Android-toestellen te downloaden. Lees meer over en bekijk screenshots van Timetable.

Download: Timetable (gratis)

4. Digg

digg

De prachtige Digg Android-app is eindelijke uitgebracht. Digg is een sociale nieuwslezer waar je al je favoriete rss-feeds in kunt gooien en zo je eigen nieuwsconsumptie creëert – net als Feedly en vroeger Google Reader. De Digg Android-app bevat verhalen van de Digg-homepage alsmede de rss-feeds binnen Digg Reader, helemaal geoptimaliseerd voor je Android-toestel. De Digg-app was al geruime tijd voor iOS beschikbaar en de Android-app belooft alles wat Digg heeft beloofd. Lees meer over en bekijk screenshots van de Digg Android app.

Download: Digg (gratis)

5. Shazam

shazam

De Shazam update brengt een geheel nieuw design naar de populaire Android-app. Shazam was één van de eerste apps die écht populair werd op het Android-platform. De app geeft gebruikers de mogelijkheid om nummers te `Shazammen`, ofwel te taggen. Je drukt op de knop, je toestel luistert naar de muziek en vertelt je welk nummer het is. Een zeer ingenieuze app, maar het design van Shazam was niet om over naar huis te schrijven. Na lang wachten is hier de nieuwe minimalistische interface die gebruikers fijner en beter nummers laat taggen. Lees meer over en bekijk screenshots van de Shazam update.

Download: Shazam (gratis)

6. Voice of Holland 2013 Thuiscoach

tvoh

Het televisieprogramma The Voice of Holland, dat vrijdagavond weer voor het eerst werd uitgezonden, is ook op je Android-toestel te volgen en spelen. Met de The Voice of Holland Android-app, ofwel ThuisCoach, kun je laten zien dat jij de beste TVOH-coach bent. Je beoordeelt vooraf welke talenten moeten doorgaan en gokt in welk team een talent terechtkomt. Bij elke goede keuze win je punten en hoe beter je voorspelt, hoe meer kans je maakt om leuke prijzenpakketten te winnen. Dit seizoen kun je jouw eigen team samenstellen en uiteraard kun je voor- en tijdens de uitzending jouw coachkwaliteiten tonen. Lees meer over de Voice of Holland Android app.

Download: TVOH ThuisCoach

7. Feuten

feuten

De Feuten app, onderdeel van de succesvolle tv-serie op BNN, is gratis beschikbaar voor Android. Feuten is een groot succes: seizoen één was enorm gaaf, seizoen twee dook dieper op de personen in en seizoen drie moet een ingewikkeld liefdesspel van lust en macht worden. Om te vieren dat het derde seizoen van Feuten alweer begonnen is, heeft BNN een speciale app uitgebracht waar echte Feuten-fans niet zonder mee kunnen. Lees meer over en bekijk screenshots van de Feuten app.

Download: Feuten (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu