De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Beste Android apps in Play Store van week 41 – 2013

Redactie
13 oktober 2013, 14:12
4 min leestijd
Beste Android apps in Play Store van week 41 – 2013
Google Play Store aanbiedingen

AndroidPlanet kiest iedere week de nieuwste, meeste interessante en beste Android apps en -games voor je uit en zet ze in een handige lijst. Dus: elke week de beste apps!

Deze week met heel veel fijne app-updates, waaronder die van Skype, Google Maps, de verslavende dating-app Tinder en het steeds beter wordende Outlook.com.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk ook onze top 100 Android Apps, de beste Nederlandse Android Apps  en het  het archief voor meer  Android apps en games.

1. Shadowrun Returns

shadowrun

Shadowrun Returns is een erg toffe en vrij mooi ogende RPG-game voor je Android. Hij is mogelijk gemaakt door een succesvolle Kickstarter-campagne, die maar liefst 2 miljoen dollar ophaalde. Shadowrun Returns speelt zich af in het jaar 2054, een tijd waarin magie is teruggekeerd naar de wereld. Er lopen daarnaast allerlei andere rassen rond, zoals dwergen, elven en trollen. In Shadowrun Returns ben je een huurling die wel wat werk kan gebruiken. Die klus komt er uiteraard al snel aan, anders hadden we geen game. Dankzij die klus kun je eindelijk op pad in dit turn-based-rollenspel. Lees meer over Shadowrun Returns.

Download: Shadowrun Returns (€7,68)

2. Clash of Clans

Clash of Clans

In Clash of Clans is het de bedoeling om een stadje op te bouwen en uit te breiden, bondgenootschappen te sluiten met andere spelers en je mannetje te staan op het slagveld. De game vereist geduld, maar biedt voldoende gameplay om je geamuseerd te houden. Clash of Clans draait om het verzamelen van goud en elixer, waarmee je jouw stad opbouwt en beter bestand maakt tegen aanvallen van buitenaf. Daarnaast bouw je een kampement voor het uitbreiden van je leger, waarmee je weer andere steden kunt plunderen voor hun goud en elixer. Lees meer over Clash of Clans.

Download: Clash of Clans (gratis)

3. Skype

skype

De Skype update voor Android brengt een heleboel verbeteringen, maar één springt er direct uit: een nieuwe tablet-interface die zowel écht Microsoft als fijn en overzichtelijk oogt. Een andere belangrijke verandering die de Skype update brengt is de verbeterde videokwaliteit. Volgens Microsoft kan de maximale resolutie tot wel vier keer zo hoog zijn als bij vorige Skype-versies het geval was. Lees meer over de Skype update.

Download: Skype (gratis)

4. Google Maps

google maps

De kaartendienst van Google heeft opnieuw een fijne update gekregen. De nieuwe Google Maps update brengt verbeterde cards met informatie over je route die kleiner op het scherm worden weergegeven. Hierdoor krijg je een beter overzicht van de alternatieve routes en oogt de app in zijn geheel wat fijner. Ook zijn de notificaties aangepast. Deze worden voortaan meer uitgebreid in de notificatiebalk weergegeven, waarbij de reistijd, afstand en verwachte aankomsttijd in de notificatie worden getoond. Dit maakt het gebruik van notificaties van Google Maps weer een stuk handiger. Lees meer over de Google Maps update of hoe je het batterijverbruik van Google Maps verminderd.

Download: Google Maps (gratis)

5. Tinder

tinder

Tinder, de enorm verslavende dating-app, heeft een flinke update gehad die je nog sneller naar liefde of seks laat zoeken. De Tinder-update brengt een paar hele fijne vernieuwingen met zich mee, waaronder sneller inladende foto`s en meer stabiele app-instellingen. Je raadt het al: de Tinder update zorgt er voornamelijk voor dat de app sneller en stabieler werkt. En hoe! De digitale vleeskeuring van Tinder gaat nóg sneller, de matcher worden nóg sneller bevestigd en ook chatberichten komen nu direct aan en worden juist op het scherm weergegeven. En ook dat is belangrijk. Lees meer over de Tinder update.

Download: Tinder (gratis)

6. Outlook.com

outlook

De grote Outlook.com update brengt een paar hele belangrijke functies naar de e-mail-app van Microsoft, waarvan de zoekoptie en de mogelijkheid om e-mail-aliassen te gebruiken veruit de belangrijkste zijn. Het wordt in de nieuwe app-versie mogelijk om te zoeken op de server voor snelle toegang tot alle e-mails binnen Outlook.com, en niet alleen het doorzoeken van de gesynchroniseerde e-mail zoals bij de vorige versie het geval was. Lees meer over de Outlook.com update.

Download: Outlook.com

7. Vyclone

Vyclone

Vyclone is een geinige gratis video-app waarbij filmpjes die op hetzelfde moment worden geschoten, worden gecombineerd tot één video. Zo maak je dus met meerdere mensen samen een video die dezelfde gebeurtenis in beeld brengt. De makers geven als voorbeeld een raketaangedreven motorrijder die door een brandende hoepel springt, aangemoedigd door dansmarietjes. Iets minder extreem zijn de vele muziekvideo`s die je in Vyclone vindt, die het optreden van een band vanuit verschillende standpunten in beeld brengt. De resultaten zijn vaak creatief en de moeite van het bekijken waard. Lees meer over de Vyclone video app.

Download: Vyclone (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu