Beste Android apps in Play Store van week 43 – 2013

Redactie
27 oktober 2013, 11:09
5 min leestijd
Beste Android apps in Play Store van week 43 – 2013
Google Play Store aanbiedingen

AndroidPlanet kiest iedere week de nieuwste, meeste interessante en beste Android apps en -games voor je uit en zet ze in een handige lijst. Dus: elke week de beste apps!

Deze week met enkele hele fijne nieuwe apps, waaronder de innovatieve Android-launcher Aviate, de fijne updates voor videostreamingdienst Netflix en rss-lezer Feedly en een paar hele toffe nieuwe games!

Lees verder na de advertentie.

Bekijk ook onze top 100 Android Apps, de beste Nederlandse Android Apps  en het  het archief voor meer  Android apps en games.

1. Pokemon Contact Photos

PokemonContactPhotos

Pokemon Contact Photos komt als geroepen: nu Pokémon X & Y net uit zijn, is de Pokémon-koorts bij jong en oud weer toegeslagen. En wat doe je als je deze Pokémon-koorts hebt? Juist: je contactpersonen in Pokémon veranderen. Dat kan met Pokemon Contact Photos, die al je contactpersonen of specifiek geselecteerden van een Pokémon-foto voorziet. Fleurt de contactenlijst van je smartphone of tablet lekker op, en degenen zonder foto hebben er ook allemaal maar profijt van. Lees meer over en bekijk screenshots van Pokemon Contact Photos.

Download: Pokemon Contact Photos (gratis)

2. WhatsApp

whatsapp

WhatsApp voor Android heeft een update ontvangen die een geheel nieuw en sterk verbeterd fotobeheer brengt. Als je voortaan een foto wilt versturen die je al op je Android-toestel hebt staan, wordt er een soort stock Android-achtig fotogalerij opgeroepen die naast je eigen fotomappen ook de fotomappen van je laatste gesprekken laat zien. Door het gebruik van fotomappen heb je een sneller overzicht van hetgeen dat je met anderen hebt gedeeld en kun je foto’s sneller terugvinden als de WhatsApp-map op je Android-toestel te groot wordt.

Download: WhatsApp (gratis)

3. Plants vs Zombies 2

Plants-vs-Zombies-2-arrives-on-Android

De megapopulaire game Plants vs Zombies 2 is eindelijk nu écht voor Android te downloaden. De populaire strategiegame is al geruime tijd voor iOS beschikbaar, maar wil nu ook de hitlijsten in Google Play gaan overnemen. Eerder lanceerde de app in Google Play, maar was deze nog niet in Europa en daarmee ook Nederland te downloaden. In de game moet de speler golven van zombies weten door offensieve en defensieve plantente te plaatsen. Met dit concept lijkt Plants vs Zombies 2 enorm veel op een tower-defense-game, en in veel opzichten klopt die vergelijking ook. Lees meer over en bekijk screenshots van Plants vs Zombies 2 voor Android.

Download: Plants vs Zombies 2 (gratis)

4. ING

ING

Android-gebruikers van de ING app kunnen voortaan ook iDEAL-betalingen uitvoeren. Sinds 2011 is de iDEAL webpagina van ING geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, maar nu zijn iDEAL-betalingen dus ook met de veiligere ING-app uit te voeren. Eerder voorzag Rabobank zijn app van iDEAL-ondersteuning. iDeal met afstand het populairste betaalmiddel onder Nederlandse online consumenten, hoewel de voorkeur voor de service het afgelopen jaar licht is gedaald. Lees meer over de iDeal-ondersteuning van de ING app.

Download: ING (gratis)

5. Vine

Vine

Vine heeft zijn Android-app voorzien van meer mogelijkheden om video`s aan te passen. De Vine update introduceert de functies `Sessions` en `Timetravel`, waarmee je respectievelijk concepten maakt van je geschoten video`s (Sessions) en de optie hebt om shots te verwijderen of te verplaatsen in een video (Time Travel), voordat je deze deelt met de rest van de wereld. Lees meer over de Vine update.

Download: Vine (gratis)

6. Facebook Home

facebookhome

Facebook Home, de softwarelaag voor Android van het sociale netwerk, gaat Pinterest, Flickr, Tumblr en Instagram integreren in het lockscreen. Door deze integratie kan de content deze sociale netwerken voortaan op het lockscreen worden getoond. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe Instagram-foto of Tumblr-post. Door Facebook Home op je Android-toestel te installeren, verander je het uiterlijk van Android aanzienlijk. Het mobiele besturingssysteem verandert in een speciale variant toegespitst op Facebook, waarbij de nadruk wordt gelegd op sociale netwerken. Lees meer over de Facebook Home update.

Download: Facebook Home (gratis)

7. Tinder

Tinder

Tinder heeft een flinke update gekregen die de app opnieuw sneller en beter maakt. Zo zijn onder andere de animaties op de schop genomen, kun je gemakkelijker jouw voorkeuren voor het andere of hetzelfde geslacht aanpassen, worden matches nu sneller in het systeem doorgevoerd en werken de push-notificaties stabieler. Ook zijn de knoppen door de Tinder update verbeterd waardoor ze beter op je aanrakingen reageren. De update is per direct in Google Play te downloaden. Eerder vertelde de ontwikkelaars van de populaire dating-app tegen AndroidPlanet dat het Tinder gebruik in Nederland naar de 330.000 is gegroeid. Dit aantal zou elke dag nog met maar liefst 10 procent groeien. Lees meer over de Tinder update.

Download: Tinder (gratis)

8. Call PopOut

call popout

Call PopOut is een handige app die gebeld worden een stuk minder indringend maakt als je een filmpje kijkt of game speelt op je Android-toestel. De app is bovendien helemaal gratis. Deze fijne app geeft je namelijk de mogelijkheid om een soort van Facebook Chatheads weer te geven als je gebeld wordt, als een kleine foto onderin dus. Je kunt vervolgens zelf kiezen of je het hoofdje aantikt of niet, en krijgt dan de gebruikelijke opties zoals opnemen of afwijzen te zien. Lees meer over en check de screenshots van Call PopOut.

Download: Call PopOut (gratis)

9. Dead Trigger 2

deadtrigger2

e Dead Trigger 2 Android-game is eindelijk in Google Play te downloaden en volgt het succesvolle eerste deel op. In Dead Trigger 2 heb je meer wapens, meer mogelijkheden en vooral: meer zombies! In Dead Trigger 2 is het de bedoeling om alle zombies te vermoorden met een scala aan verschillende wapens en missies. Daarnaast is er een verhaal aanwezig dat je volgt en kun je online deelnemen aan grotere missies waarbij je de mensheid probeert te helpen door, jawel, heel veel zombies te doden. Lees meer over en bekijk de video van Dead Trigger 2 voor Android.

Download: Dead Trigger 2 (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu