De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

De 3 beste Android-apps en games in de Play Store van deze week

Michel van 't Klaphek
14 maart 2021, 16:14
2 min leestijd
De 3 beste Android-apps en games in de Play Store van deze week

Wekelijks verschijnen er nieuwe apps in de Play Store. De meesten hoef je echt niet te proberen, want ze zijn het downloaden onwaardig. In dit wekelijkse overzicht verzamelt Android Planet daarom de beste Android-apps, updates en games van afgelopen week voor je.

Lees verder na de advertentie.

1. Clan N

Heb je zin in een snelle, chaotische game waarbij je vooral niet teveel hoeft na te denken? Probeer dan Clan N eens. Deze game is, na een paar uitgesteld te zijn, afgelopen week verschenen in de Play Store. Het is een zogeheten brawler, een spel waarin je met wapens tegen vijanden vecht.

Clan N by Creamative (Mobile Promo)

Voor het verhaal hoef je de game niet per se te spelen, maar de gameplay is verrassend leuk. Je kruipt namelijk in de huid van een groep samurai die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Deze moet je inzetten om hordes vijanden een kopje kleiner te maken. Extra leuk is dat je met drie vrienden online kunt spelen.

Clan N

Creamative

Gratis via Google Play

2. TikTok

TikTok heeft afgelopen week twee functies toegevoegd om cyberpesten tegen te gaan, waaronder een ‘pestfilter’. Deze waarschuwt op het moment dat je een mogelijk kwetsende reactie onder een video achterlaat. De speurneus zoekt naar lelijke woorden en beledigingen.

Beste android apps van de week tiktok

Ook kunnen TikTok-makers vanaf nu zelf bepalen welke reacties onder hun video’s staan. Op die manier krijgen ze meer controle over wat voor commentaar ze krijgen. TikTok hoopt dat de nieuwe opties bijdragen aan een gezelligere sfeer op het platform.

TikTok: Video's & Muziek

TikTok Pte. Ltd.

Gratis via Google Play

3. Arcane Golf

Arcane Golf is, zoals je op basis van de naam mag verwachten, een golfgame. Maar, er is een twist. Je slaat namelijk geen balletje op een willekeurige golfclub, maar in een wereld die wordt gedomineerd door draken, gevaarlijke kerkers en allerlei andere mysterieuze zaken.

Arcane Golf - Now Available on iOS and Android!

Je slaat de golfbal een bepaalde kant op door over je scherm te vegen. Hoe harder je de bal ‘aanspant’, hoe harder je slaat. Je moet hierbij handig gebruikmaken van de omgeving. De golfbal kan immers terugkaatsen, maar wanneer ‘ie bijvoorbeeld in het water eindigt ben je af.

Arcane Golf

Clickteam USA LLC

€ 1,99 via Google Play
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu