De 3 beste Android-apps in de Play Store van week 13 – 2019

Wouter Nijsen
31 maart 2019, 15:47
2 min leestijd
De 3 beste Android-apps in de Play Store van week 13 – 2019

Android Planet selecteert elke zondag de nieuwste, meest interessante en beste Android-apps en -games en zet ze in een handige lijst. In de dertiende week van 2019 hebben we drie toffe Android-apps voor je. Lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

1. Firefox Send

firefox send

Firefox legt steeds meer nadruk op veiligheid en privacy. Maakte het bedrijf eerder nog anonieme browser Firefox Focus beschikbaar, kun je nu met nieuwe app Firefox Send veilig flinke bestanden versturen. De app biedt op verschillende manieren de garantie dat je bestanden veilig blijven. Onder andere met end-to-end encryptie, waardoor je er van verzekerd bent dat alleen jij en de ontvanger de bestanden kunnen inzien.

Daarnaast geef je zelf aan hoelang het verstuurde bestand beschikbaar mag blijven. Verdwijnen kan na een specifiek aantal downloads (minimaal 1 download, maximaal 100 downloads), of een bepaalde tijd (minimaal 5 minuten, maximaal 7 dagen). Tevens krijg je optie om het bestand te beschermen met een wachtwoord.

Download Firefox Send in de Play Store (gratis)

2. Google Foto’s

google foto's

Waarschijnlijk heb je ze wel eens voorbij zien komen in de Google Foto’s-app: automatische suggesties om je foto’s te verbeteren. Bij kiekjes die bijvoorbeeld iets te donker zijn, stelt de app voor om de helderheid aan te passen. Vanaf deze week gaat Google Foto’s ook suggesties bij foto’s van documenten en bonnetjes geven. Onderin verschijnt dan automatisch een melding en als je daar op tikt, krijgt je verschillende opties.

Zo kun je de app de randen van het documenten laten bijsnijden, zodat alleen de belangrijkste informatie op de afbeelding staat. Verder is er een functie om het plaatje te roteren en kun je ervoor kiezen om de foto van het document of bonnetje zwartwit te maken. Hierdoor wordt de tekst vaak leesbaarder.

Download Google Foto’s de Play Store (gratis)

3. FRAG Pro Shooter

FRAG Pro Shooter pakt de hero-shooter net iets anders aan. Net als bij andere games in dit genre, strijd je met twee teams aan verschillende helden tegen elkaar. Deze keer bestuur jij het hele team.

In de praktijk komt dat er op neer dat je één personage direct bestuurt en de rest opdrachten geeft. Ga je dood, dan beland je in het lichaam van één van de overgebleven helden. FRAG Pro Shooter is een tof schietspel met leuke helden.

Download FRAG Pro Shooter in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu