De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

De 3 beste Android-apps in de Play Store van week 18 – 2019

Wouter Nijsen
5 mei 2019, 15:46
2 min leestijd
De 3 beste Android-apps in de Play Store van week 18 – 2019

Android Planet selecteert elke zondag de nieuwste, meest interessante en beste Android-apps en -games en zet ze in een handige lijst. In de achttiende week van 2019 hebben we vier toffe Android-apps voor je. Lees gauw verder!

1. Photographs

In Photographs kom je terecht in een serie verhaaltjes die zich uitvouwen via foto’s. Deze foto’s worden vergezeld door puzzels. Ook deze puzzels vertellen het verhaal verder. Zo gaat het eerste verhaal over een man wiens dochter ziek wordt, waarna hij een medicijn moet vinden.

In de puzzeltjes is te merken hoe de dochter achteruit gaat en hoe hard de man moet werken. De game komt van de maker achter 1000000 en You Must Build a Boat.

Download Photographs in de Play Store (4,19 euro)

2. Wandeltochten

Wandel je veel en loop je graag met anderen mee? Dan is de app Wandeltochten aan te raden. Deze app verzamelt namelijk georganiseerde wandeltochten in zowel Nederland als België. Je kiest een datum en kijkt per plaats, of je vult je eigen adres in om in de buurt tochten te zoeken.

Leuk is dat je hierdoor niet alleen mensen ontmoet, maar ook unieke wandelingen maakt. Soms loop je namelijk over privé-terreinen waar je anders niet mag komen.

Download Wandeltochten in de Play Store (gratis)

3. Cineville

Echte filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de nieuwe app van Cineville. Met een Cineville-pas kun je onbeperkt naar de film voor een vast bedrag per maand. Hiermee richt het zich meer op arthouse films en kleinere filmtheaters, en dus een tegenhanger voor bijvoorbeeld Pathé Unlimited.

Als je zo’n Cineville-pas hebt, vind je die terug in de app. Gemakkelijk, want zo kun je nadat je in de uitgebreide agenda van de app hebt gekeken wat er draait, je pas scannen bij een filmtheater. Naast films die in de buurt draaien, vind je er ook achtergrondinfo en trailers. Het is nog niet mogelijk om kaartjes te kopen in de app.

Download de Cineville-app in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu