De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 23 – 2019

Thomas Haenen
9 juni 2019, 15:49
2 min leestijd
De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 23 – 2019

Android Planet selecteert elke zondag de nieuwste, meest interessante en beste Android-apps en -games en zet ze in een handige lijst. In week 23 van 2019 hebben we een aantal toffe Android-apps voor je. Lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

1. Sygic

Sygic is één van de beste apps voor offline navigatie. Deze gebruikt de kaarten van TomTom, het welbekende bedrijf achter de fysieke TomTom-navigatiesystemen. Naast de kaart van Nederland kun je van vrijwel ieder ander land de kaarten terugvinden in Sygic, wat het een robuuste en betrouwbare app maakt. Sygic is gratis te gebruiken, maar er is ook een Premium-versie beschikbaar. Hiermee krijg je onder meer stemgeleide navigatie, live snelheidslimieten en een handig Heads-Up Display.

Download Sygic in Google Play (gratis)

2. Google Maps

beste android-apps 2017

Haast wekelijks verschijnen er updates voor Maps, maar gezien de populariteit van de navigatiedienst vinden we dat helemaal niet erg. Vanaf deze week laat Google je namelijk zien hoe hard je rijdt, en of dat te hard is op je huidige weg. Verschillende gebruikers zien nu tijdens het navigeren hoe hard ze rijden. Is er een snelheidslimiet bekend voor jij je bevindt, dan waarschuwt de app zodra je te hard rijdt. In de navigatiemodus van Google Maps worden zowel de maximale snelheid als je huidige snelheid linksonder in beeld getoond. Rijd je te hard, dan zie je je eigen snelheid in het rood.

Download Google Maps in Google Play (gratis)

3. XOB

Het kleurrijke XOB is een puzzelspelletje waarin je door het level te draaien een blokje naar zijn doel rolt. Door op het scherm te tikken, draait de zwaartekracht om. Hoewel dit niet super origineel is, maakt de stijl van de game een hoop goed. Ook biedt de game in latere levels meer uitdagingen, terwijl je geen enkele uitleg krijgt. De maker denkt dat je slim genoeg bent om zelf achter de oplossing te komen.

→ Download XOB in de Play Store (gratis)

4. Angry Birds Explorer

De eerste Angry Birds is binnenkort alweer tien(!) jaar oud. Om dat te vieren, zet ontwikkelaar Rovio de boze vogels deze zomer weer eens in de spotlights. Zo verschijnt in augustus de tweede Angry Birds-film, en kun je vanaf deze week Angry Birds Explore spelen. Het is een game die augmented reality gebruikt om de virtuele vogels in de echte wereld te tonen. Er zijn allerlei kleine minigames en activiteiten, en met alles wat je doet verdien je muntjes en objecten om je virtuele hut te versieren.

→ Download Angry Birds Explore in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu