De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 24 – 2019

Michel van 't Klaphek
16 juni 2019, 16:01
2 min leestijd
De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 24 – 2019

Elke zondag selecteert Android Planet de beste, meest interessante en nieuwste Android-apps en -games voor jou. Dit zijn de beste Android-apps van week 24.

Lees verder na de advertentie.

1. Google-app en Google Assistant beste android-apps week 24

De Google Assistent en Google-app hebben een update gekregen met daarin de veelgevraagde donkere modus. Hierbij zijn alle menu’s en instellingen van een donker laagje verf voorzien, wat beter is voor je ogen. Wanneer je voortaan een vraag stelt aan Googles stemassistent is het scherm niet langer spierwit, wat ook nog eens fijn is voor je accu. De update rolt geleidelijk uit waardoor het een paar dagen kan duren voor je de software ontvangt. In ons artikel over de donkere modus van de Google Assistent leggen we uit hoe je de update nu al binnen kunt halen.

Download de Google-app in de Play Store (gratis)

2. NS Lab-app beste android-apps week 24

De NS heeft iets nieuws voor vooruitstrevende forenzen: de NS Lab-app. Dit is het experimentele broertje van de NS Reisplanner, waarmee je allerlei handige, nieuwe functies uitprobeert. De app is een uitgeklede, experimentele versie van de Reisplanner. Gebruikers kunnen hierin allerlei nieuwe functies testen die je treinreis leuker of gemakkelijker moeten maken. Wat vooral opvalt, is dat je gedurende de hele reis iets hebt aan de app, in plaats van enkel tijdens het plannen ervan. De app biedt dan ook stap voor stap reisbegeleiding, maar geen planner.

Download NS Lab in de Play Store (gratis)

3. Breaking Bad: Criminal Elements beste android-apps week 24

Liefhebbers van de award-winnende show Breaking Bad opgelet. In samenwerking met de producenten van de show is er een spel gemaakt dat zich afspeelt in de wereld van Heisenberg. Je begint het spel door je eigen lab te maken en hier het product uit de serie na te maken. Wanneer de zaken goed lopen komt er genoeg geld binnen om uit te breiden, en kun je betere apparatuur kopen. Het doel is om uiteindelijk de top van de criminele wereld te bereiken, maar dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Het spel van Breaking Bad is gratis te downloaden, maar bevat in-app-aankopen.

Download Breaking Bad: Criminal Elements in de Play Store (gratis)

4. Planet Sling beste android-apps week 24

Planet Sling is een typische ‘endless runner’-game waarin het doel is om zo ver mogelijk te komen zonder af te gaan. De game speelt zich echter af in de ruimte en dat levert enkele interessante mechanieken op. Zo kun je bijvoorbeeld om planeten heendraaien en precies op het juiste moment loslaten voor een goede lancering. Daarnaast zijn er verschillende andere modi, waarin het bijvoorbeeld de bedoeling is om zo snel mogelijk 50 planeten aan te tikken. Planet Sling is gratis te spelen, maar je kunt wel extra ruimteschepen kopen. Deze heb je echter niet nodig voor een competitieve spelervaring.

Download Planet Sling in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu