De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 27 – 2019

Thomas Haenen
7 juli 2019, 18:11
2 min leestijd
De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 27 – 2019

Iedere zondag selecteert Android Planet de beste Android-apps, updates en games uit de Google Play Store. Ook deze week zat er weer genoeg moois bij. Dit zijn de beste Android-apps van week 27 van 2019.

Lees verder na de advertentie.

Mixer Create

Mixer Create

Wil je niet alleen de wereld om je heen, maar ook je scherm met anderen delen? Dan moet je bij Mixer van Microsoft zijn. Via deze app kun je net als met de andere apps in deze lijst, gewoon de camera gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om te streamen wat er op je smartphone gebeurt.

Dat is leuk om games mee te livestreamen. Geinig aan Mixer is dat kijkers de stream kunnen beïnvloeden. Bij specifieke games is het bijvoorbeeld mogelijk om invloed te hebben op de gameplay.

Download Mixer Create in Google Play (gratis)

Dream Daddy

Dream Daddy

In Dream Daddy speel je een vader die andere vaders date, in een vrolijke game vol humor en mooie verhalen. Dating games zijn er natuurlijk genoeg, van de absurde tot de wellicht iets te serieuze. Dream Daddy ziet er misschien grappig uit, maar zit stiekem vol prachtige lessen over vaderschap. Samen met je dochter Amanda verhuis je vervolgens naar een nieuwe buurt vol leuke vaders. Zoals Hugo, de leraar van je dochter, muziekfan Mat of Brian en zijn corgi. De belangrijkste relatie in de game is echter met je dochter. Deze jonge vrouw staat op het punt te gaan studeren en dat is een grote verandering in jullie leven.

Download Dream Daddy in Google Play (gratis)

Waterminder

Hoeveel heb jij vandaag al gedronken? De kans is groot dat je dit niet precies meer weet. Een van de belangrijkste apps deze zomer is daarom Waterminder. Dankzij deze slimme app weet je zeker dat je genoeg drinkt gedurende de dag. Dit is eigenlijk altijd belangrijk, maar zeker met temperaturen boven de dertig graden cruciaal. In de app registreer je ieder glas dat je gedronken hebt, om op die manier bij te houden hoeveel je per dag drinkt.

Download Waterminder in Google Play (gratis)

Minit

Minit

Hoeveel kun jij in een enkele minuut doen? Zestig seconden lijkt weinig, maar als je deze tijd goed gebruikt is er veel te bereiken. Dat bewijst de game Minit. De held gaat in deze game namelijk na zestig seconden dood, waarna het avontuur weer bij het startpunt begint. Toch leer je elke keer iets nieuws en zul je blijvende veranderingen teweeg brengen om steeds verder te komen.

→ Download Minit in Google Play (5,49 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu