Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

De 3 beste Android-apps in de Play Store van week 29 – 2019

Wouter Nijsen
21 juli 2019, 15:46
2 min leestijd
De 3 beste Android-apps in de Play Store van week 29 – 2019

Iedere zondag selecteert Android Planet de beste Android-apps, updates en games uit de Play Store. Ook deze week zat er weer genoeg moois bij. Dit zijn de beste Android-apps van week 29 van 2019.

Lees verder na de advertentie.

1. YouTube Music

Terwijl je een nummer luistert in YouTube Music, kun je nu direct wisselen tussen video en audio. Boven in beeld staan knoppen voor ‘Muziek’ en ‘Video’. Luister je naar de audioversie van een nummer en druk je op de videoknop, dan gaat de videoversie exact verder waar je gebleven was. Video’s worden in portretmodus afgespeeld, maar je kunt je toestel natuurlijk kantelen om in landschapsmodus te kijken.

Volgens Google werkt deze nieuwe functie per direct met meer dan vijf miljoen muziekvideo’s en hun audioversies. Of je nu naar Old Town Road van Lil Nas X of Spirit van Beyoncé luistert; het geluid zou naadloos aan moeten sluiten op de video. Heeft een videoclip een vrij lange introductie zonder muziek? Dan kan YouTube Music die tevens direct voor je overslaan.

Download YouTube Music in de Play Store (gratis)

2. AMD Link

amd link app

Er zijn meerdere apps, zoals Steam Link, om pc-games naar een smartphone of tv te streamen, maar de meeste van deze applicaties werken alleen met grafische kaarten van Nvidia. Nu kunnen ook mensen met een gpu van AMD hun desktop-ervaring naar een Android TV streamen dankzij de vernieuwde AMD Link-app.

Houd er rekening mee dat je een Radeon-grafische kaart in je desktop moet hebben om gebruik te kunnen maken van AMD Link. Wanneer je games wil spelen via Android TV heb je bovendien een controller nodig. AMD Link voor Android TV is opgedeeld in vier vensters. In het eerste tabblad kun je pc-games opstarten, terwijl je in ‘Media’ leuke gameplaymomenten kunt herbeleven.

→ Download AMD Link in de Play Store (gratis)

3. Professor Layton en de Doos van Pandora in HD

Professor Layton en zijn leerling Luke staan meer dan 150 puzzels te wachten in deze HD-versie van de populaire Nintendo 3DS-game. Het duo moet erachter zien te komen wie de mentor van professor Layton heeft vermoord en dat kan natuurlijk enkel door het oplossen van leuke puzzeltjes.

Professor Layton: Pandora’s Box is met 10,99 euro behoorlijk duur voor een Android-game, maar daar krijg je genoeg voor terug. Het spel bevat verder ook geen in-app aankopen. Via onderstaande link check je de game in de Play Store.

→ Download Professor Layton en de Doos van Pandora in HD in de Play Store (10,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu