De 3 beste Android-apps in de Play Store van week 36 – 2019
Wouter Nijsen

Iedere zondag selecteert Android Planet de beste Android-apps, updates en games uit de Play Store. Is jouw smartphone of tablet toe aan wat nieuwe programma’s? Check dan de beste Android-apps van week 36 van 2019.

1. WallPix

wallpix

Net als de Samsung Galaxy S10, S10 Plus en S10e hebben de Galaxy Note 10 en Note 10 Plus een gat in het scherm voor de frontcamera. Dit zit niet in de rechter bovenhoek, maar in het midden van de bovenkant. Dit oogt symmetrisch en futuristisch, maar hierdoor valt het gaatje ook meer op. Dan kan het zijn dat je je stoort aan het zwarte gat in het display.

Met de app WallPix kun je achtergronden instellen die het cameragaatje verbergen en omtoveren tot een grappig detail. Zo zijn er plaatjes van Spider-Man, Iron Man, Dragon Ball Z en allerlei andere achtergronden. WallPix is gratis te downloaden en de wallpapers kun je kosteloos op je Note 10 (Plus) instellen. Om achtergronden te downloaden, heb je de Pro-versie van 4,59 euro nodig.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download WallPix in de Play Store (gratis, met in-app aankopen)

2. Google Maps

Google Maps

Street View is enorm handig als je de omgeving van je bestemming wil bekijken, maar gek genoeg was de feature nooit echt goed in de Google Maps-app verwerkt. Daar komt verandering in, doordat Street View voortaan als ‘laag’ in de navigatie-app beschikbaar is. Activeer je deze laag, dan zie je met blauwe lijnen op de kaart waar de Street View-auto’s langs zijn geweest. Hierdoor weet je dus precies waar je Street View kunt gebruiken.

Als je vervolgens op de kaart de locatie aan tikt waar je naartoe wil navigeren, wordt Street View meteen geactiveerd. Door op straten in te zoomen, zie je beter waar Street View-beelden beschikbaar zijn. Overigens kun je Street View nog steeds activeren door in de zoekbalk bovenin een locatie in te typen, en dan onderin op het Street View-knopje te tikken.

→ Download de nieuwste versie van Google Maps in de Play Store  (gratis)

3. LifeAfter: Night Falls

In LifeAfter is het je doel om te overleven tijdens een zombie-apocalypse. Daarvoor moet je goed rekening houden met je omgeving. Niet alleen omdat de zombies je van alle kanten kunnen bespringen.

Je hebt ook alles nodig wat je kunt vinden. Denk aan materialen om wapens te maken, of voedsel. LifeAfter is daarnaast het interessantst als je andere mensen tegenkomt. De game ziet er verder goed uit en speelt lekker weg.

Download LifeAfter: Night Falls in de Play Store (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.