De 4 beste Android-apps in Google Play van week 38 – 2017

Thomas Haenen
24 september 2017, 15:49
2 min leestijd
De 4 beste Android-apps in Google Play van week 38 – 2017

Android Planet selecteert elke zondag de nieuwste, meest interessante en beste Android-apps en -games en zet ze in een handige lijst. Zo hoef je niks meer te missen!

Lees verder na de advertentie.

De beste Android-apps van week 38

Het is weer tijd om de beste Android-apps van de week op een rijtje te zetten. Deze week duiken we in de grootste Minecraft-update ooit, buien-apps om je voor te bereiden op het herfstweer, en data-app GlassWire.

1. Instagram

instagram

Filters zijn al langere tijd een belangrijk onderdeel van Instagram. Het lag dus voor de hand dat ze op termijn ook via Live Stories te gebruiken waren. In de nieuwste update van de Instagram-app kunnen Android-gebruikers ermee aan de slag, al rolt de functie wel gestaag uit. Door tijdens een livestream op het gezichtje rechtsonder te tikken, krijg je de lijst met filters te zien. Door op een specifiek filter te tikken, wordt hij meteen op je gezicht toegepast. Hier vind je dezelfde opties als bij Stories.

→ Download Instagram in Google Play (gratis)

2. GlassWire

GlassWire

GlassWire helpt je met het in de gaten houden van het gegevensverbruik van je Android-smartphone. De app laat niet alleen zien welke apps er gedurende de maand data hebben gebruikt, maar ook welke apps op een gegeven moment verbinding met het internet leggen. Deze gegevens worden bovendien live geüpdatet, ook als je het overzicht van de maand aan het bekijken bent.

→ Download GlassWire in Google Play (gratis)

3. Minecraft

minecraft

Als je in de Play Store bij de best verkopende apps kijkt, dan staat Minecraft praktisch altijd in de top vijf. Met de enorme update die deze week verscheen, kunnen de talloze fans hun hart ophalen. Dit is namelijk de grootste update ooit.

De Better Together-update heet zo, omdat deze update het mogelijk maakt om samen te spelen met spelers op andere systemen. Je speelt vanaf nu samen met gebruikers op de pc en Xbox One. De update rolt komende winter ook uit naar de Nintendo Switch. Het betekent ook dat je zelf op het ene systeem kunt stoppen met spelen en dat je op een ander systeem doorgaat met dezelfde wereld en items.

→ Download Minecraft in Google Play (gratis)

4. WeatherPro

Je houdt het natuurlijk liever droog op vakantie, maar ook aan de Cote D’Azur kan er wel eens een druppel vallen. Met WeatherPro blijf je op de hoogte van buien in het buitenland. Deze app laat je tot drie uur vooruitkijken op plekken over zowat de hele wereld. Ook kun je alerts instellen voor specifieke locaties.

WeatherPro is gratis in de Play Store vinden. Er is echter ook een betaalde versie, die eenmalig 2,99 euro kost. Daarmee krijg je toegang tot onder andere een uurlijkse verwachting voor de komende twee weken, meer windinformatie en de watertemperatuur op verschillende vakantieplekken.

Download WeatherPro Free in Google Play (gratis)

Download WeatherPro in Google Play (2,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu