De 3 beste Android-apps in Google Play van week 38 – 2018

Wouter Nijsen
23 september 2018, 16:12
2 min leestijd
De 3 beste Android-apps in Google Play van week 38 – 2018

Android Planet selecteert elke zondag de nieuwste, meest interessante en beste Android-apps en -games en zet ze in een handige lijst. Deze week hebben we weer vijf goede Android-apps en -games.

Lees verder na de advertentie.

1. Bouncer

Bouncer logo

Even naar huis navigeren via Google Maps, maar wil je niet dat Google altijd het recht heeft om je locatie te checken? De nieuwe app Bouncer verleent tijdelijke app-machtigingen en verbetert daarmee jouw privacy. Bouncer zit heel simpel in elkaar en heeft maar twee functies. In het eerste venster zie je de meest recente machtigingen en in het tweede scherm vind je een overzicht van alle apps, inclusief hun rechten.

Zoals gezegd ontzegt Bouncer automatisch machtigingen zodra je de app in kwestie afsluit, maar je kunt dit ook handmatig doen. Nu horen we je denken: “Waarom zou ik een app vertrouwen die alle macht over andere machtigingen heeft?” Laten we je geruststellen: Bouncer heeft zelf maar één machtiging nodig, namelijk toestemming verlenen en intrekken.

Download Bouncer in Google Play (0,89 euro)

2. Ziggo Go

Nieuwe Ziggo Go-zenders

Hoewel Ziggo GO niet de meest overzichtelijke of mooie app is, is het wel makkelijk om live televisie te kijken. Mits je gewenste zender in je pakket zit natuurlijk. Tevens is het mogelijk om programma’s terug te kijken, tot en met zeven dagen geleden. Je hoeft dus niet op een specifiek tijdstip klaar te zitten om je favoriete programma te zien.

Televisie kijken doe je door in het menu op ‘TV & Replay’ te tikken. Daar vind je bij de tab ‘Tv kijken’ alle zenders met wat er op dit moment wordt uitgezonden. Tik op een zender om direct te kijken. Bij ‘Tv gids & replay’ krijg je een tv-gids, waarin je kunt terugscrollen om al uitgezonden programma’s terug te vinden.

Download Ziggo GO in Google Play (gratis)

Lees ook: dit kun je allemaal met de Ziggo Go-app

3. Life is Strange: Before Storm

Het eerste deel van Life is Strange werd al uitgebracht op Android, nu is ook Before the Storm te downloaden. Het is een prequel op het verhaal van de vriendinnen Max en Chloe, waarin je dit keer speelt als Chloe. Ze is een aantal jaren jonger en leert Rachel Amber kennen, een populair meisje op haar school, en ontwikkelt hiermee een vriendschap. Meer willen we je eigenlijk niet vertellen over het verhaal; dat moet je echt zelf ervaren. Wel dien je weer een aantal moeilijke keuzes maken.

Before the Storm ziet er iets beter uit dan het origineel, en is opnieuw episodisch. Het avontuur bestaat echter uit slechts drie afleveringen en is daarmee iets korter dan de eerste Life is Strange. Via onderstaande link begin je met downloaden. Je kunt gratis een demo binnenhalen van de eerste aflevering. Om die helemaal te spelen, betaal je 3,99 euro. Het volledige seizoen kost 12,99 euro.

Download Life is Strange: Before The Storm in Google Play (gratis, met in-app aankopen)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu