De 5 beste Android-apps in de Play Store van week 38 – 2019

Michel van 't Klaphek
22 september 2019, 15:52
3 min leestijd
De 5 beste Android-apps in de Play Store van week 38 – 2019

Iedere zondag zet Android Planet de beste Android-apps, updates en games uit de Play Store op een rijtje. Ben jij wel toe aan wat nieuwe programma’s? Check dan de beste Android-apps van week 38 van 2019.

Lees verder na de advertentie.

1. Outlook

De populaire mail-app Outlook heeft een donkere modus. E-mails lezen in het donker wordt zo een stuk aangenamer voor je ogen. Vanaf dan wordt het lichte thema vervangen door een donker kleurenpalet. De achtergrond dempt en tekst kleurt wit. Lees alles over het instellen van de donkere modus in Outlook.

Je kunt overigens ook aangeven dat de donkere modus alleen ingeschakeld moet worden wanneer je nog maar weinig accupercentage hebt. Dankzij dit kleurenpalet verbruikt Outlook namelijk een stuk minder stroom, wat de gebruikersduur van je telefoon ten goede komt.

→ Download Outlook in de Play Store (gratis)

2. Google Assistent beste android apps Google Assistent

De Nederlandse Google Assistent kan voortaan ook de stem van een man aannemen. Je bent dus niet langer gebonden aan de bekende vrouwenstem. We leggen uit hoe je wisselt tussen de stemmen.

De Google Assistent kwam ruim een jaar geleden in Nederland beschikbaar op smartphones en slimme apparaten als de Google Home. Een robot antwoordt dankzij Googles slimme WaveNet-software met een vrouwenstem. In april maakte Google bekend dat er binnenkort ook een mannenstem beschikbaar zou komen, en dat is nu gebeurd.

→ Download Google Assistent in de Play Store (gratis)

This Is The Police 2 - Official "Welcome to Sharpwood" Trailer

3. This Is The Police 2

Deze week kwam het vervolg op het veelgeprezen This Is The Police uit in de Play Store. Wederom ga je als sheriff aan de slag om plaatselijke misdaden op te lossen. This Is The Police 2 speelt zich af in Sharpwood, een koude stad vol smokkelaars en bendes.

Als sheriff van het plaatselijke politiekorps kun je potentiële criminelen opsporen, ondervragen en opsluiten. Hierbij moet je rekening houden met de individuele sterke en slechte kanten van je politieagenten. This Is The Police 2 wordt gekenmerkt door een sterke visuele stijl en combineert elementen van puzzel-, management- en tactische games.

→ Download This Is The Police 2 in de Play Store (7,99 euro)

4. Twobird Twobird

De makers van de populaire iOS-app Notability hebben een nieuw programma in de Play Store gezet. Twobird is een veelzijdige app. Je kunt ermee e-mailen, berichten sturen naar collega’s, notities in opschrijven en takenlijstjes in aanmaken. Twobird profileert zichzelf dan ook als de app die alles kan.

Momenteel is het programma nog in ontwikkeling. Dit betekent dat je wellicht bugs tegenkomt. De app combineert verschillende elementen. Een e-mailgesprek ziet er bijvoorbeeld eerder uit als een WhatsApp-chat en notities kun je direct delen met collega’s. Het is lastig om Twobird precies te omschrijven, dus je kunt het beter gewoon even zelf proberen.

→ Download Twobird in de Play Store (gratis)

5. Infinity for Reddit Infinity reddit

Infinity is een nieuwe app om de populaire website Reddit mee te bezoeken. Het programma is open source, heeft geen advertenties en bovendien gratis. Het is zeker niet de eerste Reddit-app, maar Infinity heeft een bijzondere functie. Dankzij de ‘Lazy mode’ kun je namelijk automatisch door draadjes scrollen, zonder dat je iets hoeft te doen.

Verder heeft Infinity een donkere modus, waardoor de witte achtergrond grijs wordt. Dit is niet alleen beter voor je ogen, maar ook minder belastend voor de accu van je telefoon. Daarnaast ondersteunt de Reddit-app meerdere accounts, zodat je snel kunt switchen.

→ Download Infinity for Reddit in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu