De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 41 – 2019

Michel van 't Klaphek
13 oktober 2019, 17:06
3 min leestijd
De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 41 – 2019

Het is zondag en dat betekent dat we de beste Android-apps, games en updates van afgelopen week weer op een rijtje hebben gezet. Dit zijn volgens ons de beste Android-apps van week 41 van 2019.

Lees verder na de advertentie.

1. Instagram

De Instagram-app heeft nu een officieel donker thema dat werkt op toestellen met Android 10. De dark mode kijkt ‘s avonds prettiger en bespaart stroom op toestellen met een oled-display. De dark mode in Instagram dook twee weken geleden op in een bètaversie van de app.

instagram dark mode

Na een testperiode is de feature nu voor iedereen beschikbaar, dus je kan de Instagram-app updaten. Om het donkere thema te kunnen gebruiken, moet je smartphone of tablet wel op het nieuwe Android 10 draaien. Als je de systeembrede donkere modus aan hebt staan, schakelt de Instagram-app automatisch mee van licht naar donker. Het is helaas niet mogelijk om de dark mode handmatig aan- en uit te zetten.

Download Instagram in de Play Store (gratis)

2. Perfect World Mobile

Perfect World Mobile is de mobiele versie van een MMORPG die twaalf jaar geleden uitkwam op de pc. In de game speel je met andere spelers samen in een gigantische wereld (meer dan 60,000 vierkante kilometer) waarin je alles kunt verkennen. Zoals het een goede RPG betaamt kun je ook jouw personage tot in de puntjes aanpassen en diep in de skilltree duiken.

Bovendien kun je het spel met vrienden samenspelen en zelfs sommige quests als groep volbrengen. Ook is het mogelijk om je aan te sluiten bij een guild, een collectief. Op die manier bewandel het spel niet alleen en dat komt goed van pas bij het aanpakken van uitdagende eindbazen. Bovenal ziet Perfect World Mobile er ontzettend fraai uit.

Download Perfect World Mobile in de Play Store (gratis)

3. Grobo

Grobo is een puzzelgame met platformelementen. Je speelt als de vriendelijke robot Grobo die zich een weg moet banen door Megatropolis, een verlaten stad. Aan de hand van allerlei puzzels speel je door de levels heen. Hierbij neemt de camera een zijdelingse positie aan, waardoor je het spel in 2D speelt.

In totaal speel je 48 levels door die variëren in moeilijkheidsgraad. Er komt echter nog een trucje om de hoek kijken. Grobo kan namelijk met de zwaartekracht spelen. Hierdoor introduceert het spel een nieuwe laag. Grobo is vooral leuk wanneer je je ruimtelijk inzicht wil verbeteren, of hier al heel goed in bent.

Download Grobo in de Play Store (4,39 euro)

4. Knowable

Knowable is een app waarin je audiocursussen kunt volgen. Van het starten van je eigen podcast, beter leren slapen tot aan zelfverbetering: alle onderwerpen komen voorbij. Extra fraai is dat alle audiocursussen gegeven worden door experts.

Beste android-apps Knowable

Zo praat Reddit-oprichter Alexis Ohanian je bij over alles wat er komt kijken bij het oprichten van een startup en leren activisten je hoe je duurzamer kunt leven. Je betaalt bij Knowable per cursus en dat kost 109,95 euro. Dat is veel geld, maar je krijgt dan wel les van de besten in hun respectievelijke vakgebieden.

Download Knowable in de Play Store (109,95 per audiocursus)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu