Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 46 – 2019

Michel van 't Klaphek
17 november 2019, 16:48
3 min leestijd
De 4 beste Android-apps in de Play Store van week 46 – 2019

Voordat de nieuwe week van start gaat is het tijd om even terug te kijken op de afgelopen zeven dagen. De redactie van Android Planet stelt daarom iedere zondag de beste Android-apps, updates en games samen. Ook deze week zijn we de Play Store ingedoken en deze Android-apps raden wij aan.

Lees verder na de advertentie.

1. Disney Plus

In Nederland konden we meedoen aan de testversie, maar deze week is Disney Plus officieel uitgebracht. De dienst kost 6,99 euro per maand en is daarmee goedkoper dan Netflix, dat verschillende soorten abonnementen aanbiedt. Het aanbod van Disney Plus bestaat uit films van Disney, Marvel, National Geographic en Pixar.

disney plus review

De catalogus is immens. Zo kom je als liefhebber van Star Wars, iconische Disneyfilms als The Lion King en moderne classics als The Avengers niks te kort. Twijfel je nog? Check dan even onze Disney Plus review. Hierin bespreken we de voor- en nadelen van de streamingdienst. Ook onze Disney Plus-tips zijn een aanrader, want met deze adviezen haal je alles uit de Netflix-concurrent.

→ Download Disney Plus in de Play Store (gratis)

2. Lego Duplo World

Duplo World is een nieuwe game uit de stal van Lego gericht op de allerkleinsten (2 tot 5 jaar). Het spel is ontzettend simpel en dat geldt ook voor de bediening. Duplo World helpt kinderen spelenderwijs bij het tellen van objecten, kleuren sorteren en ruimtelijk inzicht. Zo kun je bijvoorbeeld een trein in elkaar zetten met Legoblokken.

De game is opgevuld met enkele challenges, waaronder het ‘Reddingsavontuur’. Hierin kunnen kinderen bijvoorbeeld een brandje blussen, een kat uit een boom redden of een boef vangen. In principe is de game gratis te spelen, maar er zijn wel in-app aankopen aanwezig. Dit levert dan ook gemengde reacties onder ouders op.

Download Lego Duplo World in de Play Store (gratis)

3. Adorable Home

De meeste games leveren op de een of andere manier stress op. Van het opsporen van bandieten, veroveren van een dorp tot aan je verloren dochter terugvinden: echt gezellig is het vaak niet. Dat geldt niet voor Adorable Home. In dit spel ben je zojuist verhuisd naar een nieuwe stad met je man en Snow, de huiskat.

beste android apps adorable home

Aan jou de taak om de nieuwe woning in te richten en zo gezellig mogelijk te maken. Door taakjes uit te voeren verdien je Liefde, als vervanger van geld, en daarmee kun je weer nieuwe meubels en katten kopen. Vooral liefhebbers van The Sims komen met Adorable Home aan hun trekken. De game is nog wel in ontwikkeling, dus je kunt tegen problemen aanlopen.

Download Adorable Home in de Play Store (gratis)

4. Cometin

Een groot voordeel van Android is dat je vrijwel alles kunt aanpassen. Tegelijkertijd is dit ook een nadeel, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo moet je vaak verschillende apps downloaden en die los van elkaar beheren. Cometin schept orde in de chaos door meerdere personalisatiemogelijkheden te bundelen.

beste android apps cometin

Het werkt simpel. Na het downloaden van Cometin kun je losse tweaks installeren, die in de app modules worden genoemd. Vervolgens kun je deze naar eigen hand zetten en vanuit Cometin beheren. Op die manier is het bijvoorbeeld mogelijk om het scherm langer aan te houden en je eigen ambient display te maken. In principe is Cometin gratis, maar er zijn in-app aankopen aanwezig.

Download Cometin in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu