De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De 4 beste Android-apps in Google Play van week 47 – 2017

Wouter Nijsen
26 november 2017, 16:12
3 min leestijd
De 4 beste Android-apps in Google Play van week 47 – 2017

Android Planet selecteert elke zondag de nieuwste, meest interessante en beste Android-apps en -games en zet ze in een handige lijst. Zo hoef je niks meer te missen!

Lees verder na de advertentie.

De beste Android-apps van week 47

Het is weer tijd om de beste Android-apps van de week op een rijtje te zetten. Deze week kun je aan de slag met een nieuwe vpn-app en de fraaie nieuwe game White Knight. Lees gauw verder!

1. RememBear

Remembear

Met een wachtwoordmanager raak je nooit meer je logingegevens kwijt en ben je een stuk beter beveiligd. Het nieuwe RememBear onderscheidt zich van andere beheerders met een opgeruimd design. RememBear is gebouwd door de makers van TunnelBear, één van de populairste vpn-apps. Veel kenmerken van die app zie je ook weer terug in RememBear. Simpele menu’s vertellen je over de belangrijkste functies en de app beperkt zich vooral tot de basis.

De ontwikkelaars zeggen de allerbeste encryptie te gebruiken zodat niemand je wachtwoordenkluis kan kraken. RememBear kan automatisch wachtwoorden voor je invullen in de browser en in andere apps. Bij het automatisch genereren van nieuwe wachtwoorden laat de app je zelf kiezen hoeveel cijfers, hoofdletters en bijzondere tekens je wil toevoegen. Ook zie je hoe veilig je nieuwe wachtwoord precies is.

Download RememBear in Google Play (gratis)

2. Zyl

Zyl is een app met een ingebouwde intelligente assistent die je foto’s verwerkt. Nadat je de app opent, analyseert deze direct of je dubbele foto’s op je telefoon hebt staan. Heb je bijvoorbeeld een back-up gemaakt en staan beide exemplaren nog op je smartphone, of heb je iets te vaak op de cameraknop gedrukt? De app kan de foto’s voor je verwijderen, zodat je weer wat opslagruimte terug krijgt.

Natuurlijk is Zyl niet de enige app die je helpt met het organiseren van je fotobibliotheek. Zo is er Google Foto’s, een app die standaard op vrijwel elke Android-smartphone staat. Foto’s kan niet alleen dubbele foto’s verwijdert, maar groepeert ook alle foto’s van dezelfde onderwerpen. Zo kan de app niet alleen mensen, maar ook locaties en zelfs huisdieren herkennen. Helaas kan de Google-app die klusjes enkel klaren met een constante verbinding met het internet. Daardoor staan al je foto’s direct opgeslagen op de servers van Google.

Download Zyl in Google Play (gratis)

3. Walkr

stappenteller-apps

Heb je meer motivatie nodig voor je wandelsessies? Dan is Walkr een leuke optie. Deze app maakt een spel van het zetten van je stappen. Door te lopen verminder je de energie die nodig is om planeten te ontdekken.

Is tienduizend stappen per dag dus te vaag om je te motiveren, dan helpt het misschien dat je door een half uur langer te lopen kennis mag maken met één van de vijftig planeten of een vriendelijke alien.

Download Walkr in Google Play (gratis)

4. White Night

White Night is een nieuw survival horrorgame voor Android, die vooral opvalt door de grafische stijl. Ontwikkelaar OSome Studio heeft gekozen voor een zwartwit-stijl, met af en toe een andere kleur om effecten te benadrukken. De donkere beelden zijn er niet alleen om de game sfeer te geven, maar ook een belangrijk onderdeel van de gameplay. White Knight speelt namelijk met zijn eigen stijl om puzzels moeilijker, of juist makkelijker te maken.

Het verhaal begint nogal cliché: je speelt als een man die in een auto-ongeluk terecht komt doordat er opeens een vrouw op de weg loopt. De auto crasht en je loopt een verlaten en griezelig huis binnen om hulp te vragen. Dit gaat natuurlijk fout en al snel kom je allerlei verschijningen tegen en moet jezelf zien te redden. Toch is de game een aanrader als je naar een origineel en griezelig spel zoekt.

Download White Knight in Google Play (4,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu