De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De 4 beste Android-apps in Google Play van week 48 – 2018

Wouter Nijsen
2 december 2018, 16:00
3 min leestijd
De 4 beste Android-apps in Google Play van week 48 – 2018

Android Planet selecteert elke zondag de nieuwste, meest interessante en beste Android-apps en -games en zet ze in een handige lijst. Deze week hebben we weer vier goede Android-apps voor je. Lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

1. Readly

readly

Houd je van tijdschriften? Dan is Readly een interessante nieuwe app. De dienst is te vergelijken met Netflix of Spotify, maar dan voor tijdschriften. Je logt in met je account en hebt direct toegang tot een flinke stapel tijdschriften die je onbeperkt mag lezen. De app werkt ideaal op een tablet. Op een Android-smartphone is het wat lastiger, maar door in te zoomen gaat dat ook prima.

Het is mogelijk om tijdschriften aan je favorieten toe te voegen, zodat je de magazines waar jij interesse in hebt makkelijk terugvindt. Je kunt tevens filteren op land, taal, categorie en enkel de nieuwkomers bekijken. De tijdschriften zijn te downloaden voor offline gebruik. Readly kun je de eerste maand proberen voor 99 cent. Op dit moment is als aanbieding Readly drie maanden lang voor 99 cent per maand te gebruiken. Daarna wordt het abonnement automatisch verlengt voor 9,99 euro per maand.

Download Readly in de Play Store (gratis, met in-app aankopen)

2. Kingdom Rush Vengeance

Tower defense-games stonden een paar jaar geleden standaard in de Play Store-ranglijsten, maar zijn de afgelopen tijd weggedrukt door shooters als Fortnite en PUBG. Toch houdt de Kingdom Rush-serie dapper stand. De serie keert terug met een gloednieuw vierde deel, waarin het allemaal net even anders werkt dan we gewend zijn. Na drie delen aan de goede kant van het verhaal te hebben gestaan, is het nu tijd om in de huid van de slechterik te kruipen.

Dat levert een vermakelijk achtergrondverhaal op, dat verder weinig invloed heeft op het daadwerkelijke spel zelf. Nog steeds plaats je torens langs een weg waar de ene na de andere golf met vijanden langsgelopen komt. Op ieder plekje heb je de keuze om er een boogschutter, magiër, artillerie of troepen neer te zetten. Deze kun je vervolgens upgraden en uitbreiden.

Download Kingdom Rush Vengeance in de Play Store (4,99 euro)

3. Flitsmeister

Een bestemming invoeren in Flitsmeister wordt een stuk gemakkelijker. Dankzij een update is er spraakbediening toegevoegd aan de app. In de zoekbalk in het ‘Voor jou’-tabblad is een microfoontje verwerkt, die je de locatie laat inspreken.

Hierdoor kun je sneller je navigatie instellen, zeker als je even geen handen vrij hebt. Hoewel je nog wel op het scherm de stembediening en het voorgestelde adres moet selecteren, scheelt het niet handmatig invoeren van een adres best wat moeite. Ook krijg je voortaan een waarschuwing als er sprake is van gladheid op een traject. Er verschijnt dan na het opstarten van de app een melding.

Download Flismeister in de Play Store (gratis)

4. Assassin’s Creed Rebellion

De Assassin’s Creed-reeks van Ubisoft blijft onverstoord doorgaan. Om de serie naar smartphones uit te breiden is nu Rebellion verkrijgbaar. In deze game is het je doel om een basis te bouwen voor de ‘Brotherhood’. Stuur je assassins erop uit om materialen te vinden om deze basis te versterken, en ga in level omhoog om meer mogelijkheden vrij te spelen.

Het is een game vol herkenbare elementen uit de grote games, maar ook op zichzelf de moeite waard. Het energiesysteem houdt je wel tegen om lekker door te spelen zonder te betalen.

Download Assassin’s Creed Rebellion in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu