De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

De 3 beste Android-apps in de Play Store van week 7 – 2019

Wouter Nijsen
17 februari 2019, 15:49
2 min leestijd
De 3 beste Android-apps in de Play Store van week 7 – 2019

Android Planet selecteert elke zondag de nieuwste, meest interessante en beste Android-apps en -games en zet ze in een handige lijst. In de zevende week van 2019 hebben we drie toffe Android-apps voor je. Lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

1. Spicy Piggy

Er is weer een heerlijke platformgame in de Play Store verschenen: Spicy Piggy. Het heet aangelopen varkentje moet je zoveel mogelijk pepers laten pakken, terwijl het obstakels en lastige vijanden moet zien te ontwijken.

Het doel is om het level in een zo goed mogelijk tijd te halen. Het tempo van het rennende biggetje ligt dan ook hoog, maar bedien je gemakkelijk met één hand. In drie verschillende werelden met een flink aantal levels kom je voor steeds hetere vuren te staan, en moet je moeilijkere tegenstanders verslaan.

Download Spicy Piggy in de Play Store (gratis)

2. Pushbullet

Pushbullet

Met Pushbullet kun je berichtjes die je op je smartphone ontvangt, lezen op je desktop-pc of laptop. De app stuurt WhatsApp, Telegram, sms’jes, mail en andere notificaties allemaal door naar andere apparaten die je gekoppeld hebt. Handig als je bijvoorbeeld op kantoor wel je berichten wil zien, zonder constant op je smartphone te kijken. Ook kun je met Pushbullet gemakkelijk bestanden en tekst tussen verschillende apparaten uitwisselen.

Deze week hebben de ontwikkelaars Pushbullet een grondige make-over gegeven. Daarbij is het zijmenu veranderd in een menubalk onderaan het beeld. De drukke kleuren zijn ingewisseld voor een opgeruimde Material Design-look. Volgens het Pushbullet-team zijn de meest-gebruikte features nu een stuk makkelijker te vinden.

Download Pushbullet in de Play Store (gratis)

3. Gaming Mode

Gaming Mode

Niets zo vervelend als tijdens het gamen gestoord worden door een beller. De nieuwe app Gaming Mode lost dit probleem op en haalt alle afleidingen weg. Gaming Mode maakt het makkelijk om speciale instellingen voor tijdens het gamen te maken. Het is mogelijk om algemene regels te maken die altijd gelden, of de instellingen per game te bepalen. Je kunt onder meer de automatische helderheid van het scherm regelen, het volume van in-game geluiden bepalen of de wifi-verbinding automatisch aan- of uitzetten.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om binnenkomende telefoontjes te blokkeren. Wanneer je voortaan een game speelt, wordt zo niet je hele scherm opgeslokt door de oproep. Pas achteraf zie je dat je gebeld bent. De mogelijkheid om instellingen per game aan te passen komt handig uit wanneer je veel verschillende spellen speelt.

→ Download Gaming Mode in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu