Dit zijn de 5 beste Android-games van april 2017

Erwin Vogelaar
27 april 2017, 16:11
2 min leestijd
Dit zijn de 5 beste Android-games van april 2017

We plukken de beste nieuwe Android-games van april 2017 uit de Play Store. Met deze maand onder andere Guardians of the Galaxy en Lara Croft GO.

Lees verder na de advertentie.

Beste Android-games van april 2017

Er is een nieuwe serie van Telltale begonnen. Deze keer met de helden van Guardians of the Galaxy in de hoofdrol. Ook is een klassieke rpg nu op Android te spelen, wordt Lara Croft GO uitgebreid met nieuwe puzzels en kiezen we nog een paar leuke spelletjes uit.

1. Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

beste android-games april 2017

Gamestudio Telltale pakt weer een stripboekserie op voor een gamereeks. Deze keer zijn de Guardians of the Galaxy aan de beurt. De superhelden ken je wellicht alleen van de gelijknamige films, maar dat maakt niets uit. De personages zijn namelijk direct herkenbaar en vertrouwd.

De eerste aflevering van deze nieuwe reeks is nu beschikbaar en we zijn razend benieuwd naar de rest. Vergeleken met de vorige Telltale-games zijn er duidelijk meer uitgebreide actiestukken, maar dat is logisch in een verhaal vol superhelden.

Download Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series in Google Play (5,49 euro)

2. Planescape: Torment

beste android-games april 2017

In de Play Store vind je steeds meer gameklassiekers. Je smartphone of tablet zijn hierdoor een poort naar vroeger, om games van toen te beleven.

Planescape: Torment is zo’n echte klassieker. In de stijl van onder andere Baldur’s Gate en Icewind Dale (ook beide in de Play Store te vinden) valt Planescape: Torment voornamelijk op door het uitstekende verhaal. De game heeft helaas geen tutorial en is ook duidelijk niet gemaakt voor touchscreens. Als je de game toch wil spelen, is dit een prima manier.

Download Planescape: Torment in Google Play (11,99 euro)

3. Charming Runes

beste android-games april 2017

In Charming Runes moet je blokjes die langzaam dichterbij komen, weghakken. Maar in plaats van rustig te hakken met pikhouwelen, gooi je ze gewoon naar de blokjes toe.

Door te spelen verzamel je steeds meer pikhouwelen, waardoor je makkelijker steeds meer blokjes vernietigt. Charming Runes is een verrassend fijn spelletje dat moeilijk weg te leggen is.

Download Charming Runes in Google Play (gratis)

4. Invert

beste android-games april 2017

Invert is een prettige nieuwe puzzelgame, met bedrieglijk simpele spelelementen. In elke puzzel moet je de blokjes op het scherm omdraaien, totdat ze allemaal één kleur zijn. Dit doe je door aan de zijkanten van de vakkenvelden te tikken, zodat een hele lijn of een flink vlak blokjes van kleur verandert. Uiteraard is dit lastiger dan het klinkt.

Download Invert in Google Play (2,29 euro)

5. Lara Croft GO: Mirror of Spirits

beste android-games april 2017

Lara Croft GO was één van onze favoriete games van 2015. Nu is er een gratis uitbreiding verkrijgbaar met een stapel nieuwe levels. Tijdelijk is de game ook goedkoper, mocht je het origineel nog niet gespeeld hebben.

Mirror of Spirits volgt dezelfde vertrouwde stijl van puzzels, maar dat is prima. Het is meer Lara Croft GO voor als je er niet genoeg van krijgt.

Download Lara Croft GO in Google Play (0,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu