De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Dit zijn de 5 beste Android-games van augustus 2017

Erwin Vogelaar
31 augustus 2017, 19:20
3 min leestijd
Dit zijn de 5 beste Android-games van augustus 2017

The Elder Scrolls, een nieuwe Framed, Pen & Paper-game en nog veel meer. Dit zijn de beste Android-games van augustus 2017.

Lees verder na de advertentie.

Beste Android-games augustus 2017

We zijn de Play Store weer ingedoken om de beste games van de afgelopen maand op te duiken. Zo is de kaartgame van The Elder Scrolls eindelijk ook in de Benelux te spelen, is er een uitstekend vervolg op de originele game Framed en nog veel meer. Dit zijn volgens ons de beste nieuwe games van afgelopen maand.

1. The Elder Scrolls: Legends

Vind je Heartstone leuk en wil je meer van dit soort games? Dan moet je The Elder Scrolls: Legends echt proberen. Het idee achter deze game is hetzelfde als Blizzards populaire game: je plaatst kaarten op tafel met personages erop. Deze personages vechten tegen de kaarten van de tegenstander.

Leuk aan Legends is dat er verschillende regels gelden op de verschillende banen op tafel, zodat potjes verrassend kunnen verlopen. De stijl is niet zo kleurrijk en leuk als Hearthstone, maar kijk verder dan dat en je hebt een hoop tofs te spelen.

Download The Elder Scrolls Online: Legends in Google Play (gratis)

2. Data Wing

Data Wing is een interessante game, dat zowel door de gameplay als de aankleding opvalt. Hoewel het verhaal interessant is en de game een aantrekkelijke stijl heeft, is het toch de manier waarop Data Wing speelt dat je de game doet blijven opstarten. Je bestuurt een klein vliegtuigje dat zich door parcoursen moet sturen.

Hiervoor druk je op de linkerkant en rechterkant van het scherm. De truc is echter dat je de muren van het speelveld moet gebruiken om meer vaart te maken. Schuur er vlak langs en je schiet vooruit. Dat heb je nodig om op tijd bij de finish te komen.

Download Data Wing in Google Play (gratis)

3. Framed 2

Framed was een enorm originele game waar we heel blij van werden. Het idee van de game was dat je plaatjes in een stripboek op de juiste volgorde legt, zodat een personage de goede kant op gaat en op de juiste volgorde zijn vijanden benaderd of juist ontwijkt.

Framed 2 zet dit concept en het verhaal voort. Net als het origineel wordt de game ondersteund door lekkere jazzmuziek en zijn de scènes reuze spannend.

Download Framed 2 in Google Play (5,49 euro)

4. Galaxy of Pen & Paper

Ken je de Knights of Pen & Paper-games nog? Daar is nu een vervolg van met een sciencefiction-thema. Het idee van deze games is dat spelers fysiek een rollenspel met elkaar spelen. In de originele games letterlijk met pen en papier, maar in deze game via de computer.

Jij ziet en speelt vervolgens de visuele representatie van dit rollenspel. De game heeft een hoop humor, omdat er constant een wisselwerking is tussen de ‘echte wereld’ en ‘gamewereld’. Daarnaast is het ook gewoon een uitgebreide rpg.

Download Galaxy of Pen & Paper in Google Play (5,49 euro)

5. Gemini

In Gemini volg je twee sterren die door de lucht vallen. Het is een prachtige game die door de makers wordt omschreven als ‘een interactief gedicht’. Je zweeft samen door de mooie omgevingen, terwijl prachtige muziek op de achtergrond klinkt. Het is echter niet allemaal vredig.

De omgeving probeert je op verschillende manieren uit elkaar te drijven, met onder andere vallende stenen en stevige wind. Voor een interactief gedicht kan het dus ook best spannend worden.

Download Gemini in Google Play (1,79 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu