De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De 5 beste Android-games van augustus: OXXO, LifeAfter, Balls?

Erwin Vogelaar
2 september 2019, 19:22
3 min leestijd
De 5 beste Android-games van augustus: OXXO, LifeAfter, Balls?

Elke maand duiken we in de Play Store om de leukste games eruit te plukken. Dit zijn de vijf beste Android games van augustus 2019 met OXXO en LifeAfter.

Lees verder na de advertentie.

De beste Android-games van augustus 2019

Laten we eerlijk wezen: augustus is niet de beste maand voor Android-games. De echte must haves komen ongetwijfeld de komende maand weer op gang. Toch hoef jij je niet te vervelen, want we plukken gewoon vijf leuke games uit de Play Store. Onder andere met zombies en puzzels.

1. OXXO

OXXO is een fijne puzzelgame. Je doel is om de O’tjes, X’jes en andere figuurtjes met elkaar te verbinden. Dat doe je door blokjes te schuiven en te draaien. Alleen als alles goed ligt, mag je naar de volgende puzzel. De prettige stijl en toffe breinbrekers maken van OXXO een uitstekende game.

Download OXXO in de Play Store (2,29 euro)

2. LifeAfter: Night Falls

In LifeAfter is het je doel om te overleven tijdens een zombie-apocalypse. Daarvoor moet je goed rekening houden met je omgeving. Niet alleen omdat de zombies je van alle kanten kunnen bespringen. Je hebt ook alles nodig wat je kunt vinden. Denk aan materialen om wapens te maken, of voedsel. LifeAfter is daarnaast het interessantst als je andere mensen tegenkomt. De game ziet er verder goed uit en speelt lekker weg.

Download LifeAfter: Night Falls in de Play Store (gratis)

3. State of Survival

Krijg je niet genoeg van zombies, of wil je een andere soort game spelen? In State of Survival is het ook je doel om te overleven. Terwijl LifeAfter kiest voor een third person-view, kijkt State of Survival van bovenaf mee. De gevechten met de zombies voelen meer als tower defence en daarnaast moet je een flinke basis opbouwen.

android games augustus 2019

Download State of Survival in de Play Store (gratis)

4. Balls?

Ballen? Ja, ballen. In Balls? stuiter je een bal de lucht in. Stuitert die bal tegen een andere bal, dan mag je verder stuiteren. Anders valt de bal naar beneden en moet je maar hopen dat die in de afdaling iets tegenkomt.

Download Balls? in de Play Store (gratis)

5. Wings of Osiris: Genesis

Heb je zin om een potje ongegeneerd te schieten, dan ben je bij Wings of Osiris: Genesis aan het juiste adres. Het is jouw taak om een kunstmatige intelligentie te vernietigen, door al vliegend een hoop kogels en raketten af te vuren. Dat kan in een survival modus, waarin je zo lang mogelijk moet overleven. Of je kiest voor de boss mode, voor een andere uitdaging.

Download Wings of Osiris: Genesis in de Play Store (2,19 euro)

Meer games

Niet genoeg aan deze games? Check dan wat wij de beste Android-games van juni vonden. Volgende maand kiezen we weer vijf nieuwe games uit. Die in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De gamelijst check je natuurlijk ook in de Android Planet-app.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu