Dit zijn de 7 beste Android-games van augustus – 2016

Erwin Vogelaar
31 augustus 2016, 15:02
4 min leestijd
Dit zijn de 7 beste Android-games van augustus – 2016

De scholen beginnen weer en mensen gaan weer naar hun werk. Weet je wat dat betekent? Veel reizen met het openbaar vervoer en daardoor ook veel gametijd. We zetten daarom de beste nieuwe Android-games op een rij.

Lees verder na de advertentie.

Beste Android-games augustus

Augustus is geen volle maand qua nieuwe spannende gamereleases, dus daarom hebben we deze keer maar zeven titels in de lijst met de beste Android-games van de afgelopen maand. Dit betekent echter niet dat er weer fantastische games te spelen zijn, zoals Reigns, Deus Ex GO en de game van Mr. Robot.

1. Reigns

beste android-games augustus

Kun je Tinder combineren met het regeren van een koninkrijk? Jazeker! Reigns pakt het naar links of rechts swipen van Tinder en gebruikt dit voor het maken van allerlei moeilijke beslissingen over oorlogen, huwelijken, kerken en duivels.

Elke keuze die je maakt heeft gevolgen, maar de kans is groot dat je hoe dan ook dood gaat. Geen nood, want als je sterft staat je opvolger alweer klaar om verder te regeren.

Download Reigns in Google Play (3,19 euro)

2. Deus Ex GO

beste android-games augustus

Deus Ex GO is de opvolger van Hitman GO en Lara Croft GO. In de basis is de game hetzelfde, omdat je het hoofdpersonage van punt A na punt B moet helpen, terwijl je alle vijanden en gevaren ontwijkt.

Gelukkig heeft Adam Jensen, die je deze keer bestuurt, augmentaties waardoor hij onder andere zwaarden uit zijn armen kan schuiven en onzichtbaar kan worden. Of kies je er liever voor om de robots in de levels te hacken en voor je te laten werken?

Download Deus Ex GO in Google Play (4,99 euro)

3. Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.apk

beste android-games augustus

Heb je altijd al mee willen doen met fsociety, de hackersgroep uit de fantastische televisieserie Mr. Robot? Grijp dan nu je kans, want in deze game vind je een smartphone van een van de personages uit de serie en zo wordt je in de wereld van fsociety getrokken.

De game speelt zich volledig af in een chat-app waarin niemand jouw identiteit weet. Hoe kun je dat misbruiken? Mr. Robot is een unieke spelervaring dat je al fan van de serie echt gespeeld moet hebben.

Download Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.apk in Google Play (3,19 euro)

4. Verborgen spel door moeder

beste android-games augustus

Dit is een hele vreemde game, maar daarom is het ook zo leuk. Het idee is dat je moeder je handheld verstopt en jij deze moet zoeken zodat je verder kunt spelen. De verstopplekken worden in de levels steeds ingewikkelder.

Aanvankelijk hoef je enkel wat boeken uit de kast te gooien, maar voor je het weet rijdt er een een peloton wielrenners door de woonkamer waar je met een punaise een stokje voor moet steken. De game is een fantastische opeenvolging van bizarre en hilarische situaties.

Download Verborgen spel door moeder in Google Play (gratis)

5. Lost Maze

beste android-games augustus

De wereld in Lost Maze bestaat uit een cilinder. Jij moet er voor zorgen dat het hoofdpersonage daar veilig overheen kan lopen op weg naar huis.

Het personage loopt vanzelf, dus jij moet de schijven van de cilinder zo draaien, dat er geen gevaren op haar weg zitten. Zorg er zo voor dat ze geen vijanden of obstakels tegenkomt, want anders keert ze weer om.

Download Lost Maze in Google Play (gratis)

6. Mars: Mars

beste android-games augustus

In Mars: Mars moet je van platform naar platform springen, maar omdat de zwaartekracht op Mars lager is dan op aarde kan mikken nog best lastig zijn.

Je hebt een jetpack om je te helpen, maar deze heeft maar weinig energie. Daarnaast moet je altijd nog energie overhouden om af te remmen. Anders eindig je als een platte pannenkoek. De game stopt steeds meer obstakels tussen de platformen, waardoor het steeds moeilijker wordt.

Download Mars: Mars in Google Play (gratis)

7. Hey! That’s My Cheese

beste android-games augustus

Er zitten een hoop ratten in dit ene stuk kaas. Ze duiken zo nu en dan met hun kopjes uit de gaten en dan moet je ze een klap verkopen. Hoe dat helpt met het verjagen van de ratten uit de kaas is niet duidelijk, maar het houdt je in ieder geval bezig.

Door te swipen draai je de kaas, terwijl je de ratten vervolgens enkel hoeft aan te tikken. Doe dit wel snel genoeg, want anders gaan ze er met de kaas vandoor. Als we echter heel eerlijk zijn, mogen de ratten de kaas hebben. We kopen er wel eentje dat niet dient als een toilet voor een volledige rattenfamilie.

Download Hey! That’s My Cheese in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu