Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Dit zijn de 5 beste Android-games van december 2017

Erwin Vogelaar
22 december 2017, 19:29
3 min leestijd
Dit zijn de 5 beste Android-games van december 2017

We duiken in de stapel nieuwe games uit de Play Store en plukken daar de pareltjes uit. Dit zijn de vijf beste games van december 2017.

Lees verder na de advertentie.

Beste Android-games december 2017

Deze maand was Hidden Folks eindelijk te spelen op Android, heeft Reigns een vervolg gekregen, mag Carcassonne weer uit de (digitale) kast worden gehaald en laat GLaDOS van zich horen. En dan vergeten we Abe uit Oddworld nog te noemen. Veel plezier met de leukste Android-games van december.

1. Hidden Folks

Eindelijk is Hidden Folks, de Nederlandse game van Adriaan de Jongh, ook voor Android verkrijgbaar. In de game word je gepresenteerd met unieke interactieve zoekplaatjes. Elk voorwerp en elk personage dat je aantikt, maakt een geinig met een stem opgenomen geluidje. Heb je alle dingen die je moet zoeken gevonden, dan mag je door naar het volgende zoekveld. Leuk om in je eentje te spelen, maar vooral fantastisch om samen met je kinderen te doen.

Download Hidden Folks in Google Play (3,49 euro)

2. Bridge Constructor Portal

Fans van de Portal-games voor de pc wachten al lang op een eventueel derde deel. Toen Bridge Constructor Portal werd aangekondigd was dat niet helemaal wat men had gehoopt. Toch is het een hele leuke game geworden. Het idee van Bridge Constructor wordt moeiteloos met Portal gecombineerd. In testkamers moet je constructies maken zodat voertuigen veilig de overkant halen. Hierbij maak je gebruik van allerlei Portal-gadgets zoals portalen, afweergel en meer. Uiteraard is GLaDOS ook aanwezig.

Download Bridge Constructor Portal in Google Play (5,49)

3. Reigns: Her Majesty

Hoe makkelijk zou het zijn als je complete koninkrijk te besturen is door de swipen op een smartphone? Die insteek, gecombineerd met een hoop humor en verschillende verhaalpaden, maakte van Reign zo’n interessante game. Nu is het vervolg uit en neem je de rol van koningin aan. Het is een nieuwe tijd, met nieuwe uitdagingen en met jouw keuzes moet je alle partijen tevreden houden. Nieuw is deze keer dat je items vindt die je gebruikt om meer unieke verhaallijnen te ontdekken.

Download Reigns: Her Majesty in Google Play (3,09 euro)

4. Oddworld New ‘n’ Tasty

Het uitstekende Oddworld New ‘n’ Tasty is nu op je Android-toestel te spelen. De game is een remake van klassieker Oddworld: Abe’s Oddysee. Dit betekent dat hetzelfde verhaal wordt verteld, van Abe die zijn soortgenoten uit de slavernij probeert te redden, maar dat de game compleet opnieuw opgebouwd is. Onder andere met nieuwe 2,5D-graphics, een optie om de moeilijkheidsgraad aan te passen en vijanden die zich willekeuriger gedragen.

Download Oddworld New ‘n’ Tasty in Google Play (8,49 euro)

5. Carcassonne: Official Board Game -Tiles & Tactics

Dit is een nieuwe 3d-versie van het klassieke bordspel Carcassonne. Handig als je het spel ook eens in je eentje wil spelen, maar het is natuurlijk het leukste tegen andere spelers. Met zowel lokale als online multiplayer hoef je jezelf niet te vervelen. De game bevat ook twee uitbreidingen van het bordspel. Helaas wordt er nog geen Nederlands ondersteund.

Download Carcassonne in Google Play (1,99 euro)

Meer goede Android-games

Is dit niet genoeg? Check dan ook de vijf beste Android-games van november. En door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, krijg je nieuwe tips gewoon direct in je inbox.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu