Dit zijn de 5 beste Android-games van juli 2017

Erwin Vogelaar
28 juli 2017, 19:21
3 min leestijd
Dit zijn de 5 beste Android-games van juli 2017

Ga je op vakantie? Dan kun je wel wat nieuwe games gebruiken. Check daarom de beste Android-games van juli 2017 die we voor jullie hebben uitgekozen.

Lees verder na de advertentie.

Beste Android-games juli 2017

Voor op vakantie hebben we deze maand een flink puzzelavontuur (met helaas ook een flinke prijs), maar ook een paar gratis games waar je een hoop tijd in kunt stoppen. Minecraft: Story Mode start ondertussen aan zijn tweede seizoen en we kiezen een game uit die je met een hele groep speelt.

1. Layton’s Mystery Journey

Mogelijk heb je de prijs van deze game al gezien en ben je snel doorgelopen. En dan durft maker Level-5 ook nog eens extra aankopen in de app aan te bieden. Toch staat Layton’s Mystery Journey ferm op de eerste plek deze maand en dat is niet voor niets.

Dit is namelijk een volledig deel uit de fantastische Professor Layton-serie, waarvan de vorige games enkel op Nintendo-handhelds verschenen. Je speelt in deze game als de dochter van de bekende professor die in prachtige filmpjes een nieuw complet ontrafelt. Het belangrijkst in deze serie zijn de puzzels en die zijn in dit deel weer in grote variatie aanwezig. Als combinatie van game en puzzelboekje is dit is de ideale app voor op vakantie.

Download Layton’s Mystery Journey in de Play Store (17,99 euro)

2. Leap On!

In Leap On! moet je zo lang mogelijk overleven door te stuiteren. Je bent een klein balletje dat om een zwart gat draait. Het enige wat je in leven houdt zijn andere balletjes die omhoog zweven en waar jij op stuitert. Alsof dat nog niet lastig genoeg is, zweven er ook gevaarlijke voorwerpen rond die je niet van bovenaf mag aanraken. Gelukkig zijn er ook power-ups te vinden waardoor je bijvoorbeeld tijdelijk onverslaanbaar bent, balletjes naar je toe trekt of een extra hoge sprong maakt. De game is het best te snappen als je het zelf even probeert. Maar pas op: het is zo een uur later.

Download Leap On! in de Play Store (gratis)

3. Minecraft: Story Mode – Season Two

De helden uit Minecraft: Story Mode zijn terug, maar niet zoals vorig seizoen. De vrienden gaan namelijk elk hun eigen weg nu het avontuur van het eerste seizoen voorbij is. Gelukkig komen er nieuwe personages opdraven waar je snel aan gaat hechten. Voor dit seizoen heeft Telltale een aantal nieuwe dingen bedacht. Wat voornamelijk opvalt is het nieuwe vechtsysteem dat een stuk dynamischer aanvoelt. Je moet bewegen, wegrollen en slaan door goed te kijken wat de vijand doet. Minecraft: Story Mode is nog steeds een toffe manier om dit universum op een andere manier te beleven.

Download Minecraft: Story Mode – Season Two in de Play Store (5,49 euro)

4. Triple Agent

Triple Agent speel je met vijf tot negen mensen tegelijk, maar je hebt maar één smartphone met deze app nodig. Elke speler krijgt in het geheim een rol. De meesten zijn goede agenten, maar sommigen zijn dubbele agenten van de kwade organisatie Virus. Ben je van Virus, dan weet je precies wie er in welk team zit en is het je doel om de agenten tegen elkaar uit te spelen. Ben je echter een goede agent, dan is het je doel om de identiteit van de Virus-agenten goed te raden. Bluf jij je een weg naar het einde? Elk potje duurt ongeveer tien minuten.

Download Triple Agent in de Play Store (gratis)

5. Vista Golf

Wat past er nou beter bij een zomervakantie dan een potje minigolf? Afgezien van zon, rust, gezelligheid, cultuur enzovoort. Vista Golf is een simpele en stijlvolle versie van dit bekende spel, waarin je de golfbal langs allerlei obstakels slaat richting de hole. Het is minigolf in zijn puurste vorm, met elke week nieuwe banen om te spelen. Pas wel op voor opstaande randen, want voor het weet schiet de bal het speelveld uit.

Download Vista Golf in de Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu