De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De 5 beste Android-games van juli: Human: Fall Flat, Mario en meer

Erwin Vogelaar
30 juli 2019, 20:26
3 min leestijd
De 5 beste Android-games van juli: Human: Fall Flat, Mario en meer

Elke maand duiken we in de Play Store om de leukste games eruit te plukken. Dit zijn de vijf beste Android games van juli 2019 met Human: Fall Flat, Mario en meer.

Lees verder na de advertentie.

De beste Android-games van juli 2019

Of je nou op vakantie bent, thuis of onderweg speelt: met deze games hoef jij je niet te vervelen. Met de wiebelige mensen uit Human: Fall Flat, de puzzels uit Bumpin’ Dungeon of de rustgevende plaatjes uit Cessabit is er deze maand voor iedereen iets te gamen.

1. Human: Fall Flat

In Human: Fall Flat bestuur jij een wiebelig mensje, dat allerlei opdrachten moet voldoen om levels te doorkruisen. Daarbij kun je springen en alles vasthouden, maar deze acties gaan zelden zoals je hoopt.

De game legt namelijk de nadruk op physics, met een hoop hilariteit tot gevolg. Daardoor zul je vaak vallen, maar de game is leuk genoeg om elke keer weer terug op te staan.

Human: Fall Flat - Launch Trailer (Google Play)

Download Human: Fall Flat in de Play Store (6,49 euro)

2. Bumpin’ Dungeon

In Bumpin’ Dungeon struikel je een kerker binnen vol puzzels. Je doel in deze puzzels is om de uitgang van de kamer te bereiken. Daarvoor moet je niet alleen de vijanden onderweg verslaan, maar ook de juiste knoppen omzetten om de deur überhaupt te openen.

Het probleem is dat je maar een beperkt aantal stappen mag doen. De game blijft steeds nieuwe uitdagingen verzinnen, waardoor het lang leuk blijft.

Bumpin' Dungeon - App Store Preview

Download Bumpin’ Dungeon in de Play Store (gratis)

3. Cessabit: a Stress Relief Game

Veel mensen hebben last van stress in hun leven. De game Cessabit doet een poging om daarmee te helpen. Cessabit geeft je daarvoor een reeks bewegende tekeningen. Na alles van een tekening in je op te nemen, krijg je er vragen over.

Zoals: hoeveel bomen waren er te zien? En welke kant draaide de zon op? De game geeft je op deze manier een rustig moment voor iets anders. Fijn is dat je niet af kunt gaan, want bij een fout antwoord mag je gewoon weer terug naar de tekening.

Cessabit: A Stress Relief Game - iOS/Android Gameplay Walkthrough Part 1 (by Tepes Ovidiu/Crevasse)

Download Cessabit: A Stress Relief Game in de Play Store (1,29 euro)

4. Un Pas Fragile

Un Pas Fragile is een korte interactieve film van ongeveer tien minuten, over een kikker genaamd Camille. Camille wil dolgraag een balletdanser worden. De game heeft geen tekst, dus is geschikt voor alle leeftijden.

Un Pas Fragile - Trailer

Download Un Pas Fragile in de Play Store (2,39 euro)

5. Dr. Mario World

Mario is terug op je iPhone-scherm, maar op een hele andere manier dan Super Mario Run. Deze keer heeft hij namelijk een doktersjas aangetrokken voor een match 3-game.

Dat resulteert in een geinige spel voor als je zo nu en dan een puzzeltje wil oplossen. Voor de intensieve speler duurt het echter te lang tot de puzzels op gang komen, en daarna groeit het belang van in-app aankopen te snel. Lees ook onze Dr. Mario World review.

Dr. Mario World - Launch Trailer

Download Dr. Mario World in de Play Store (gratis)

Meer games

Niet genoeg aan deze games? Check dan wat wij de beste Android-games van juni vonden. Volgende maand kiezen we weer vijf nieuwe games uit. Die in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De gamelijst check je natuurlijk ook in de Android Planet-app.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu