De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dit zijn de 5 beste Android-games van juni 2017

Erwin Vogelaar
30 juni 2017, 12:02
3 min leestijd
Dit zijn de 5 beste Android-games van juni 2017

Op Android is Monument Valley 2 helaas nog niet te spelen, maar er zijn in juni wel andere topgames uitgekomen. Dit zijn de beste Android-games van juni 2017.

Lees verder na de advertentie.

Beste Android-games juni 2017

Het is jammer dat we op Android nog even moeten wachten op Monument Valley 2, maar gelukkig zijn er wel genoeg andere games om te spelen. Een uitgebreide strategiegame, originele endless runner, klassieke JRPG en meer. Deze games mag je deze maand niet missen.

1. Epic Little War Game

beste android-games juni 2017

Als je fan bent van grote strategiegames, dan heb je niet heel veel keuze in de Play Store. Daarom is Epic Little War Game een fijne toevoeging. In de game bouw je een basis en vecht je met je leger tegen de vijand. Het is een turn based game, wat betekent dat je alle tijd krijgt om na te denken over je acties. De game heeft niet alleen een uitgebreide singleplayer campagne, maar je kunt ook tegen andere spelers vechten of juist samenwerken om de computer te verslaan.

Download Epic Little War Game in Google Play (6,99 euro)

2. Flipping Legend

beste android-games juni 2017

We denken vaak genoeg te hebben van endless runners, totdat een gamemaker er een originele twist aan geeft, en we weer niet kunnen stoppen met spelen. Dat is ook het geval met Flipping Legend. In de game kies je een personage en ga je op pad om zover mogelijk te komen.

Dit doe je al springend, naar linksboven of rechtsboven. Hierbij moet je niet alleen alle vallen ontwijken, maar ook zoveel mogelijk vijanden vermorzelen. Elke vijand waar je op landt, vult namelijk je levensmeter aan. Deze meter daalt automatisch, dus je moet extra vaart zetten.

Download Flipping Legend in Google Play (gratis)

3. Touchdowners

beste android-games juni 2017

American Football kan heel interessant zijn als je alle regels kent, maar dat is met Touchdowners echt niet nodig. Met deze game bestuur je direct je hele team, door je mannen naar links of rechts te laten lopen.

Het doel is om de bal aan een specifieke kant tegen de grond te duwen, terwijl het andere team hetzelfde probeert te doen met de andere kant. Het resultaat is een chaotische mengelmoes van rondspringende footballers met ronddraaiende armen en de bal die alle kanten op schiet. Geloof ons: dit is leuker dan het klinkt.

Download Touchdowners in Google Play (gratis)

4. Phantasy Star II

beste android-games juni 2017

Sega heeft Sega Forever gelanceerd, een nieuw programma waarbij de klassieke games van het bedrijf nieuw leven worden ingeblazen. Gratis op je smartphone. Van deze games is Phantasy Star II het meest uitgebreid.

De game is een klassieke JRPG waar je een hoop uren in kunt stoppen. De game is wel verouderd en laat je onder andere veel grinden om voortgang te maken, maar het is ook onderdeel van de gamegeschiedenis. En omdat de game gratis is, houdt niets je tegen om het in ieder geval te proberen.

Download Phantasy Star II in Google Play (gratis)

5. Race Kings

beste android-games juni 2017

Race Kings pakt het racegenre net wat anders aan. Je hoeft bijvoorbeeld niet te sturen. De game focust zich volledig op driften. Het idee is dat je tegen andere spelers strijdt om zo snel mogelijk een paar rondjes te rijden. Je wint seconden door goed te driften.

Dit betekent dat je de handrem indrukt als je achterste banden de rand voor de bocht raken. Vervolgens moet je net genoeg het gaspedaal indrukken tijdens het driften, zodat de meter in het blauw blijft. Na de bocht druk je het gaspedaal weer in tot je bij de volgende bocht bent.

Download Race Kings in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu