Dit zijn de 5 beste Android-games van maart 2018

Erwin Vogelaar
29 maart 2018, 19:22
3 min leestijd
Dit zijn de 5 beste Android-games van maart 2018

Maart was natuurlijk de maand van PUBG Mobile, maar ook als je niet van Battle Royale houdt, zijn er leuke nieuwe games om te spelen. Dit zijn de vijf beste Android-games van maart 2018.

Lees verder na de advertentie.

Beste Android-games maart 2018

Hoewel Fortnite nog niet speelbaar is op Android, is PUBG Mobile voorlopig genoeg. Uiteraard staat deze Battle Royale-game deze maand op de eerste plek in onze lijst. Daarnaast is er onder andere een nieuwe De Sims-game verschenen, kun je weer op hele domme manieren doodgaan en hebben we een groep aandoenlijke, stelende katten voor je.

1. PUBG Mobile

PlayerUnknown’s Battlegrounds is nu speelbaar op je smartphone als PUBG Mobile. In de game land je met 99 andere spelers op een eiland met niets in je handen. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk wapens en bepantsering te verzamelen en te overleven tot het einde terwijl het speelveld kleiner wordt.

PUBG Mobile is een intense game waarin je soms tien minuten in het gras kunt liggen terwijl je niet durft te bewegen, maar soms ook over het eiland rijdt met een buggy, terwijl de kogels je om de oren vliegen. Deze game is wel wat priegelig op een smartphone en je moet veel geduld hebben, maar PUBG Mobile is bovenal een game die niet snel gaat vervelen. Lees meer over de game in onze PUBG Mobile review.

beste android-games maart 2018

Download PUBG Mobile in Google Play (gratis)

2. De Sims Mobile

Hoewel we in onze De Sims Mobile review niet compleet enthousiast waren over deze nieuwste De Sims-game voor smartphones, is er toch ook een hoop om van te genieten. Je kunt je weer bemoeien met de levens van verschillende sims, hun huis inrichten, hun liefdesleven uitstippelen en meer. Vind je het niet erg om wat minder vrijheid te hebben vergeleken met de grote De Sims-games? Dan kun je hier heel wat tijd in kwijtraken.

Download De Sims Mobile in Google Play (gratis)

3. Dumb Ways to Die 3

Het gaat niet goed in Dumbville. Het hele dorpje staat in brand en jij moet helpen. Dat doe je, uiteraard, door minigames te spelen. In elk van deze games is het je doel om een taak zo lang mogelijk vol te houden totdat je personage op een hele domme manier dood gaat. Klinkt luguber, maar het is een erg komische game en de minigames zijn bijna allemaal leuk gemaakt.

Download Dumb Ways to Die 3 in Google Play (gratis)

4. KleptoCats 2

In deze game ben je het baasje van een stapel teleporterende katten. Deze diertjes kun je via een portaal wegsturen, waarna ze terugkeren met een willekeurig item of geld. Op deze manier bouw je jouw huis verder uit met meer mogelijkheden. Het is geen diepgaande game, maar als je houdt van dingen verzamelen en extreem aandoenlijke katten, dan ben je bij KleptoCats 2 aan het juiste adres.

Download KleptoCats 2 in Google Play (gratis)

5. Gravity Dash: Endless Runner

In Gravity Dash ren je zo lang mogelijk, terwijl je de mogelijkheid krijgt om de zwaartekracht om te draaien. Via kleine sprongen, grote sprongen en deze superkracht, moet je jezelf langs allerlei obstakels bewegen. Met extra levens kun je een val aanraken en toch verder rennen, maar dit kan maar enkele keren. Gravity Dash is niet een hele originele game, maar speelt wel lekker weg.

Download Gravity Dash: Endless Runner in Google Play (gratis)

Meer games

Meer games spelen? Check dan de beste Android-games van januari en de beste Android-games van februari.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu