Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Bestuur je Android-telefoon vanaf je computer met AirDroid

Redactie
27 november 2011, 16:38
1 min leestijd
Bestuur je Android-telefoon vanaf je computer met AirDroid

Het hebben van een Android-telefoon is zeer handig, maar als je achter de computer zit zou je soms maar al te graag van dat grote scherm gebruik maken om je telefoon te besturen. Ontwikkelaar Sand Studio dacht hetzelfde en heeft nu de gratis app AirDroid uitgebracht die dat probleem oplost. Via Wi-Fi maak je verbinding met je Android telefoon en kun je onder meer sms’jes lezen en instellingen wijzigen.

Lees verder na de advertentie.

AirDroid is gemakkelijk op te zetten en werkt snel. Je maakt verbinding via Wi-Fi met een webbrowser waarbij je een compleet menu te zien krijgt met je Android-apps. De interface van AirDroid ziet er gelikt uit en is handig te bedienen. Zo is het onder meer mogelijk om sms’jes op te stellen, de Android Market te benaderen, muziek en ringtones in te stellen en kun je je bestanden inzien. Ook zijn applicaties te beëindigen via de task manager.

Om AirDroid te gebruiken op je computer heb je minimaal een telefoon met Android 2.1 nodig en Wi-Fi. Omdat de applicaties werkt in de browser maakt het niet uit wat voor besturingssysteem je gebruikt. Het grote voordeel van AirDroid is dat de app gratis is zodat het zeker de moeite waard is om deze eens uit te proberen.

Downloaden via Android Market: AirDroid (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu