Twitter Bèta voor Android nu door iedereen te testen

Gijs Ettes
30 augustus 2013, 16:17
1 min leestijd
Twitter Bèta voor Android nu door iedereen te testen
twitter

De Twitter Bèta  voor Android is nu opengesteld voor iedere fanatieke Twitter-gebruiker, zodat je alle nieuwe functies als eerste kunt gebruiken. Facebook en Snapchat deden het al, en Twitter voegt zich nu ook aan het rijtje van Android-apps toe die een publieke bètaversie onderhouden in Google Play.

Lees verder na de advertentie.

Het gaat hier echter niet om hetzelfde principe als de Chrome Beta in Google Play: zodra je je inschrijft voor de Twitter Bèta  voor Android vervangt dit je huidige app op je toestel. Let hier dus wel even op.

Als je niet bang bent voor eventuele bugs en functies die wellicht nooit in de uiteindelijke app terechtkomen, kun je je opgeven via deze groep op Google. Daar kun je je vervolgens ook in- of uitschrijven voor de bètaversie van de Twitter-app.

Om van alle nieuwe functies (en bugs) van de Twitter Bèta  gebruik te maken hoef je daarna nog alleen even je app up te daten. Aangezien je je aanmeldt voor een koppeling met Google Play, wordt deze net als je reguliere app altijd bijgewerkt naar de laatste versie van de bèta.

Twitter deze week nog van grote update voorzien

De laatste update voor Twitter voor Android bracht een geheel vernieuwde conversatieweergave. De Android-app laat, samen met de iOS-app en website, voortaan blauwe lijnen zien die Twitter-gesprekken met elkaar verbindt. De bovenste tweet in een gesprek is de eerste tweet. Je kunt dan naar beneden scrollen om een gesprek op chronologische wijze te lezen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu