Betaald reclame kijken op je Android-telefoon met Tooyoou

Redactie
9 augustus 2011, 13:37
1 min leestijd
Betaald reclame kijken op je Android-telefoon met Tooyoou

Met Tooyoou kun je geld verdienen door naar reclames op je telefoon te kijken. De app plaatst een widget op je homescreen waarin reclamebanners worden geplaatst. Hoe langer de app blijft staan, des te meer je betaald krijgt. Uitbetaling gebeurt via PayPal. De gemiddelde gebruiker zou zo’n 2,50 dollar per maand verdienen.

Het bedrijf achter de app geeft je een percentage van haar reclame-inkosten die ze verdienen door het aanbieden van de advertenties. Iedere maand vindt er uitbetaling plaats. Het klikken op advertenties heeft geen invloed op je totale uitbetaling. Meerder widgets op je homescreen zetten ook niet.

Lees verder na de advertentie.

Als je de app installeert moet je wel bijzonder veel permissies aan Tooyoou toekennen. Dit is reden om een beetje paranoïde te zijn. Ook vereist de applicatie dat je continu online bent om zo nieuwe advertenties binnen te halen. Dit kan ten koste gaan van de batterijduur.

Tooyoou is gratis te downloaden in de Android Market. Om de app te gebruiken die je jezelf te registeren. Voor de app is minimaal Android 1.6 nodig.

Update: De applicatie schijnt alleen maar te downloaden te zijn in de Amerikaanse Android Market

Downloaden via Android Market: Tooyoou (alpha) (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu