Betaalde versie van Angry Birds verschijnt binnen een maand

Redactie
22 februari 2011, 19:43
1 min leestijd

Rovio laat via Twitter weten dat de betaalde versie van Angry Birds binnen een maand in de Android Market ligt. Naar alle waarschijnlijkheid krijgt deze versie geen extra’s, maar zien gebruikers geen advertenties in beeld. Deze advertenties zijn wel aanwezig in de gratis versie van Angry Birds. Op deze manier verdient Rovio honderdduizenden euro’s per maand. Angry Birds het populairste Android-spel aller tijden en is al meer dan tien miljoen keer gedownload.

In Angry Birds draait het erom dat je groene varkens vermorzelt door gekleurde vogels te schieten met een katapult. Er zijn normale vogels, vogels die in de lucht in drieën splitsen, vogels die kunnen versnellen en vogels die ontploffen als bommen. Maak gebruik van de mogelijkheden van iedere soort en zorg dat je de varkens vernietigt.

Lees verder na de advertentie.

In maart verschijnt er overigens ook een nieuwe versie van Angry Birds, namelijk Angry Birds Rio. Rio is een nieuwe animatiefilm, die in maart 2011 in Amerikaanse bioscopen draait. Speciaal voor de film hebben de ontwikkelaars van Angry Birds een aangepaste versie van het populaire spelletje gemaakt. De boze vogels reizen naar Brazilië en nemen het op tegen een nieuwe vijand: een witte kaketoe. Spannend!

Via: Android Community

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's