Beter leren ontwikkelen met Android Training

Beter leren ontwikkelen met Android TrainingGoogle start met Android Training, een verzameling van online lessen waarbij ontwikkelaars kunnen leren hoe ze betere Android-apps kunnen bouwen. Android Training biedt lessen over diverse aandachtsgebieden zoals design, hoe om te gaan met audiobesturing en hoe je je app zo kunt ontwikkelen dat deze energiezuinig is. Elke les beschrijft de stappen die je moet nemen om een probleem op te lossen en biedt voorbeelden van stukken code die ontwikkelaars in hun eigen apps kunnen gebruiken.

Android Training is nu nog in bèta en biedt nog maar een paar lessen aan. Verwacht wordt dat het aantal beschikbare lessen flink zal toenemen in de komende maanden. Ook zullen grote klassen worden aangeboden die meerdere aandachtsgebieden bevatten en zullen complete voorbeeldapps gemaakt worden en beschikbaar zijn.

Alle lessen worden beschikbaar gemaakt de developerspagina van Android. Als je een Android-ontwikkelaar bent ken je de site al. Ben je geinteresseerd in ontwikkelen voor Android dan is het een aanrader om er eens een kijkje te nemen. Zo kun je onder meer de Android SDK hier gratis downloaden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.