Vier Bevrijdingsdag met de officiële 5 Mei-app
Redactie

5 Mei

Gratis

Onze score

7,5

Vier Bevrijdingsdag met de officiële 5 Mei-app, die is voorzien van informatie over alle grote bevrijdingsfestivals die in Nederland worden gehouden, waaronder in Amsterdam, Utrecht en Brabant.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

“Dit is de officiële app voor de 14 bevrijdingsfestivals die er op 5 mei in Nederland zijn. Gebruik deze app om te zien welke programma’s en artiesten er zijn. Word wegwijs op jouw bevrijdingsfestival en vind andere handige en leuke achtergrondinformatie”, aldus  Nationaal Comite 4 en 5 mei, de makers van de app voor  Bevrijdingsdag.

Vier bevrijdingsdag met de 5 Mei-app

Via de app heb je de keuze uit een reeks steden en gebieden waar je naar bevrijdingsfestivals kunt zoeken. Per stad of regio wordt vervolgens handige informatie getoond, zoals het laatste nieuws van het festival of uitgelichte artiesten.  Ook is er een programma beschikbaar waarmee je kunt bekijken welke artiest wanneer optreedt.

Verder is het mogelijk om meer informatie over festivals te bekijken, zoals de route, horecamogelijkheden en of er wifi is. Met de plattegrondsectie vind je vervolgens altijd de route naar het juiste podium of eettentje.

Download 5 Mei in Google Play

5 Mei is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3.3 en hoger.

Download 5 Mei in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.