Bied op restpartijen met de Verkoop.com Android-app

Redactie
1 november 2011, 19:33
2 min leestijd
Bied op restpartijen met de Verkoop.com Android-app
Bied op restpartijen met de Verkoop.com Android-app

De website Verkoop.com heeft een Android-app uitgebracht waarmee je vanaf je mobiel kunt bieden op items van restpartijen. Elke dag krijgt de firma, gestationeerd in Apeldoorn, nieuwe partijen binnen en deze worden vervolgens dezelfde dag nog online geplaatst. Vanuit de app kan je direct bieden op de items, waarbij je meteen de eindprijs te zien krijgt zodat je weet hoeveel je kwijt bent. Alle aangeboden artikelen zijn af te halen in een grote loods in Apeldoorn, hoewel je soms ook de mogelijkheid hebt om de goederen op te laten sturen.

Verkoop.com koopt restpartijen op van handelaren en winkels en biedt deze vervolgens online aan. Hierdoor is het aanbod zeer gevarieerd, waardoor je steeds steeds nieuwe items hebt om op te bieden. Zo worden op het moment van schrijven onder meer een Jongens Paspop, een DJ Trolley Koffer en WC Armsteunen aangeboden. Of wat te denken van een Berenpak voor de winterdagen? Het grote nadeel aan de app is wel dat niet alle items worden opgestuurd. Je kunt ze wel altijd afhalen in Apeldoorn, maar dat is alleen handig als je in de buurt woont.

Lees verder na de advertentie.

De Android-app verdient wel een pluim voor het aantal betaalmogelijkheden. Zo kan je via iDeal of PayPal betalen en daarmee loopt de app voor op de concurrentie. Hoewel je biedt op restpartijen kun je niet afdwingen. Er wordt één prijs gegeven en daar moet je het mee doen. De Verkoop.com applicatie is gratis te downloaden in de Android Market, hoewel de functionaliteit in de basisversie wel beperkt is tot het kopen van items los of in bulk. Als je de betaalde versie aanschaft met een in-app aankoop voor 1,59 euro kan je zelf ook producten aanbieden.

Naast de Android-app van Verkoop.com is ook meteen een iOS-versie uitgebracht. Beide Verkoop.com-apps zijn gemaakt door ontwikkelaar MediaBunker die onder meer bekend is van de onofficiële marktplaats-app Marktkraam en de Bright-app.

Downloaden via Android Market: Verkoop.com (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu