Binbine: geinige Android-app om voor en na foto’s te maken

binbineEr zijn nog niet genoeg foto-apps in Google Play moeten de makers van Binbine gedacht hebben. Met deze app kun je een tweetal foto’s schieten of plaatjes uit je galerij plukken om ze vervolgens samen te voegen tot een kleine collage. Je voorziet de voor en na foto’s van een bijschrift en vervolgens zijn ze te delen met vrienden of andere gebruikers. Ook is het mogelijk om je collage op  Facebook of Twitter te posten, maar kekke filters of andere bewerkingsopties ontbreken helaas.

Binbine fungeert tevens als een soort sociaal netwerk, aangezien je in een feed collages van andere gebruikers kunt ontdekken. Het is mogelijk om een like of reactie achter te laten of het plaatje te delen. Bijzondere voorbeelden zijn een stad voor en na een overstroming, de vergelijking tussen Googles prototype voor een bestuurderloze auto en  een kinderwagen en een geïmiteerd kunstwerk.

Binbine heeft niet ontzettend veel om het lijf, maar het is geinig om door de feed met afbeeldingen te scrollen en zo nu en dan je eigen meme de wereld in te slingeren. Het succes is afhankelijk van het aantal gebruikers; het zal voor de makers nog knap lastig worden om populaire fotonetwerken als Instagram en Snapchat van de troon te stoten.

binbine android

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wil je Binbine niettemin eens proberen, dan kan dat via de link hieronder. De app is gratis, maar vereist dat je een account (via e-mail) aanmaakt. De app is 2,4MB groot en werkt met Android 2.3.3+.

Download: Binbine (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.