BitTorrent app vernieuwd en functioneler dan ooit

BitTorrent appDe officiële BitTorrent app waarmee je gemakkelijk torrents vindt en kunt downloaden naar je smartphone of tablet is van een flinke update voorzien. De app heeft een volledig vernieuwd design, waardoor de BitTorrent client nog gemakkelijker in gebruik is. Daarnaast kun je specifieke bestanden in een torrent selecteren om te downloaden, zodat er geen overbodige gegevens naar je Android-toestel worden gedownload. Je kunt verder precies de downloadlocatie aangeven om zo beter het overzicht te behouden en na afloop verwijder je de torrent of kies je ervoor tevens de bijbehorende data de prullenbak in te gooien.

De BitTorrent app is beschikbaar in onder andere het Engels, Spaans en Portugees, maar helaas nog niet in het Nederlands. Wel zorgt de update van de app ervoor dat deze stabieler en sneller werkt. Torrents downloaden naar je Android-toestel werkt via 3G en 4G, al wordt aangeraden om alleen wifi te gebruiken. Dit zorgt voor het beste resultaat en voorkomt dat je je databundel overschrijdt.

BitTorrent app downloaden

Op dit moment is de BitTorrent app al ruim 5 miljoen keer gedownload. De client werkt met Android 2.3 en hoger en is iets meer dan 5MB groot. De Pro-versie kost 2,99 euro en verwijdert advertenties.

Download: BitTorrent (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.