De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

BlackBerry updatet apps: dit zijn de 4 grootste veranderingen

Erwin Vogelaar
19 augustus 2018, 10:43
2 min leestijd
BlackBerry updatet apps: dit zijn de 4 grootste veranderingen

In de Play Store hebben verschillende BlackBerry-apps een update gekregen met nieuwe mogelijkheden. Dit zijn de grootste veranderingen.

Lees verder na de advertentie.

BlackBerry-apps update

BlackBerry geeft een aantal van zijn apps een update met nieuwe functies. Het merendeel van deze apps is ook op een Android-toestel van een ander bedrijf te gebruiken, zoals BlackBerry-agenda en BlackBerry Privacy Shade. Een app als DTEK is wel exclusief voor BlackBerry-toestellen. Dit zijn de grootste verbeteringen.

1. DTEK introduceert wekelijkse scan

De app DTEK regelt de beveiliging op je BlackBerry-smartphone. Met deze update krijgt onder andere het thuisscherm een volledig nieuw design. De belangrijkste toevoeging is echter de DTEK Scan, een wekelijkse scan die de veiligheid en gezondheid van je Blackberry-smartphone controleert. Daarnaast krijg je meer controle met DTEK. Zowel over de notificaties die je ontvangt, als de mogelijkheid om permissies op gevoelig te zetten.

Download DTEK in Google Play (gratis)

2. Stroomcentrum houdt accugebruik in de gaten

De app BlackBerry-stroomcentrum houdt nu in de gaten of een proces op je telefoon teveel stroom verbruikt. De app vraagt vervolgens of je dit proces wil stopzetten, of dat dit proces voortaan niet meer op de achtergrond mag draaien. BlackBerry-stroomcentrum zal daarnaast leren wanneer jij doorgaans je telefoon oplaadt. Vervolgens krijg je advies over je overgebleven acculading.

Download BlackBerry-stroomcentrum in Google Play (gratis)

blackberry-apps

3. Privacy Shade beschermt nu ook screenshots

Met de app Privacy Shade kun je delen van je scherm afschermen, zodat stiekeme meekijkers niets te zien krijgen wat ze niet horen te zien. Met deze update voegt Privacy Shade de functie Redactor toe. Daarmee verwijder je gevoelige informatie van een screenshot.

Download BlackBerry Privacy Shade in Google Play (gratis)

4. Agenda vernieuwt maandoverzicht

Kijk je in de agenda-app van BlackBerry, dan is het maandoverzicht vernieuwd. Met deze update krijg je de mogelijkheid om je afspraken als een grid te zien.

Download BlackBerry-agenda in Google Play (gratis)

Goedkopere BlackBerry-smartphone op komst

Als je zoekt naar een BlackBerry-smartphone met Android inclusief fysiek toetsenbord, dan moet je flink in de buidel tasten. De nieuwste BlackBerry Key2 LE-geruchten laten een goedkoper alternatief zien.

Het laatste nieuws over BlackBerry

Bron: BlackBerry
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu